Online szolgáltatás

Az online szolgáltatások nagy előnye, hogy az ország bármely pontján találkozhatunk, nincsenek időbeli és térbeli korlátok, bárhol együtt lehetünk. Közösen csinosíthajuk a gardróbodat, újragondolhatjuk a szetteket.

Nagyon jó látni, ahogy öltözködtök, próbálgatjátok a ruháitokat, előkerülnek a rég elfeledett kiegészítők, és még egy rúzst is feldobtok. Jó látni a boldogságotokat, a mosolyt az arcotokon, és hogy milyen örömmel töltitek el ezeket az órákat.

Szeretetettel várlak Téged is egy igazi énidős programra, ami nemcsak a külsőnek, de a belsőnek is felüdülés!

Az alábbi szolgáltatások közül tudsz választani:

ONLINE GARDRÓBRENDEZÉS
Vigyünk rendszert együtt a gardróbodba! Megbeszéljük hogyan érdemes felépítened a ruhatárad, milyen alapdarabokra van szükséged, hogyan tudod jól kombinálni, és mely darabokat érdemes elengedned.

A szolgáltatás díja: 10.000 Ft/óra

ONLINE STÍLUSTANÁCSADÁS
Hozz ki sokkal többet a gardróbodból! A ruhásszekrényedben sokkal több van, mint gondolnád. Együtt összeállítjuk azokat a stílusos szetteket, amelyek a Te egyéniségedet tükrözik. Ha már részt vettél stílustanácsadáson, és ismered a színtípusodat is, akkor az azóta felmerült kérdésekre is választ kapsz tőlem.

A szolgáltatás díja: 10.000 Ft/óra

Jelentkezz Te is, hogy a szekrény mélyén lapuló kincsek új értelmet nyerjenek! 

Vélemények az online tanácsadásról:

“Drága Editke! Csodaszép volt az a 3,5 óra, amit vasárnap délután veled töltöttem az online gardróbrendezésen. Csak a laptop képernyőjén keresztül kapcsolódtunk, mégis olyan szeretetteljes légkör alakult ki, mintha már ezer éve ismernénk egymást. Én azzal kerestelek fel, hogy nem akarok már harcos amazon lenni, hanem finomítani szeretném az öltözködésemet. Viszont mikor kinyitom a szekrényemet, az arcomba tódul a sok fekete, és úgy érzem öregít. Nagyon hasznos volt a felkészülést segítő kérdőíved, amiben tapintatosan, és lényegre törően, feltérképezted a mostani élethelyzetemet, szokásaimat, alap ruhatáramat, méreteimet, hogy mit és hogyan szeretnék változtatni – és ez lett aztán a tanácsadás origója is. Én próbáltam minél árnyaltabban befotózni neked a ruháimat, táskáimat, ékszereimet, cipőimet. Nagy izgalommal ültem le vasárnap délután a gép elé, de a veled töltött idő minden várakozásomat felülmúlta. Olyan egyedi látásmódot kaptam tőled és olyan szín és textúra társításokat, amik nekem hobbi lakberendezőként még csak eszembe sem juthattak. Alig várom már, hogy visszaálljon a világ rendje és elmenjek veled vásárolni jó kis pörgös szoknyás nyári ruhákat és a sok feketét rózsaszínre válthatom végre. – Júlia” 

“Edit online alkatelemzése csodálatos élmény volt! Azóta is töltekezem… Megtudtam, mi áll jól nekem, és mi nem, és minden információt azonnal meg is indokolt, tévedhetetlen tudással. Nemcsak azt mondta: csinos vagy, ez és ez annyira jól áll, hanem azt is azonnal elmondta, miért: ha ilyen hosszú, nyújt, ha ott ferde, erősít, na ez így csinos, látod? Neki el is hittem mindent! Maximálisan hiteles, és annyira kedves, hogy bearanyozta a napomat, hetemet, és hozzáállásomat a saját alakomhoz. És ami még hab a tortán: annyira jól éreztem magam! Nagyon örülök, hogy ha csak online is, Editben megismerhettem egy ilyen kedves, laza, és mindemellett kőprofi stylist-ot – pont, amilyet évek óta kerestem. Biztosan találkozunk még!” – Maja

“Nem hétköznapi, pompás élményben volt részem Edittel! A kialakult helyzet miatt online találkoztunk, de csak a találkozó végén eszméltem rá, hogy mi végül is egy telefonon keresztül beszéltünk. Edit pozitív személyisége, és szakmai jártassága teljesen magával ragadott. Nagyon jól éreztem magam 🙂 Csak jöttek és jöttek a szekrényemből a ruhák és a kiegészítők, nem is emlékeztem többükre, hogy ilyen kincs is lapul nálam. Pikk-pakk csodás szetteket alakítottunk ki a már meglévő dolgaimból. Edit is mutatott nagyon sok praktikus dolgot az ő saját kelléktárából. Olyan jó volt öltözködni! Egy hete a pizsamán és a melegítőn kívül nagyon mást nem vettem fel…plusz pozitívum, hogy a vőlegényem is instant véleményezhette a darabokat mivel itthon voltunk 🙂 Nagyon várom hogy viselhessem a “régi új” ruháimat és mikor legközelebb vásárolni megyek könnyebben és céltudatosabban szerezhessem be a legjobb új darabokat. Köszönöm Edit! Remélem személyesen is folytatjuk majd.” – Rebeka