Rólam

Küldetésem:

„Egyedi, hiteles és stílusos megjelenés a munkában és a magánéletben.”

rólam 1

Már kislánykoromban a színek, ruhák, formák és a szépség bűvöletében éltem. Nagymamám varrónő, nagypapám úriszabó volt. A próbababa mindig ott állt a szoba közepén és én csak ámultam, hogy a szebbnél szebb ruhák, blúzok, kabátok hogyan kelnek életre, míg végül eljutnak tulajdonosukhoz. Vidéki kis házukban a divatlapokat lapozgatva mindig arról álmodoztam, hogy egyszer nekem is csodaszép ruháim lesznek. Ma is meghatódom, ha a próbababán lévő kék csipkés blúzra gondolok, amit nekem varrt a szeretett nagymamám.

Ahogy teltek-múltak az évek, minden élethelyzet más-más stílust hozott, míg rátaláltam a saját, igazi stílusomra, amit azóta is színesítek. A legfontosabbnak azt tartom, hogy a külsőm és a belsőm is harmóniába került, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy valóban örömmel éljem az életemet.

Átéltem az első randit, lázasan készültem az esküvőmre, kismamaként és anyaként megtapasztaltam a testi-lelki változásokat, és a multivilág magasságai és mélységei is rabul ejtettek.

Mindig is világos volt számomra, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni, ezért választottam a HR manager szakot.

15 év multinacionális HR munkám során is folyamatosan kerestem az új fejlődési irányokat, és így találtam rá jelenlegi kedvenc területemre a coachingra és a személyes stílusfejlesztésre.

Hálásan gondolok eddigi tanítóimra a Lucia Divatakadémia oktatójára, a Style Institute tanáraira, és a Mod’Art Színszakértő iskolából Pirityi Éva színszakértőre.

A tanácsadás során a célom nem önmagában az átváltoztatás, hanem inspiráció nyújtása az egyéni stílusod kialakításához.

Abban segítek, hogy örömöd legyen azokban a színekben és formákban, amikkel rátalálsz önmagadra.