Vélemények

Ti mondtátok…..

“Fantasztikus volt ez a nap. Edit újra bebizonyította, hogy “az ördög a részletekben rejlik”. Egy másfajta kivágású felső, más árnyalatú kendő, megfelelő színű rúzs, az ezüst helyett arany ékszer – és az ember lánya szinte ragyog. 🙂 Ezt a pluszt látja meg az Ő szakértő szeme. Köszönöm Edit a sok jó tanácsot. Feltöltődtem. :-)” 
 
Anikó
“Edittel több évig voltunk kollégák teljesen más munkakörben. Az élet kicsit elsodort minket más vizekre, de az enjoyyourstyle szín-és stílustanácsadásnak köszönhetően újra összetalálkoztunk. Alig vártam hogy ennyi idő után találkozzunk. 
Azt kaptam amire számítottam: ölelés, öröm, színes kendők, csodálkozás, új színek, nevetés, apró trükkök amik eszedbe sem jutnának, szeretet, tudás, tapasztalat, rengeteg csajos cucc, rúzs – Nekem??? Új stílus, ötletek, cipők, ékszerek, táskák, kávé……szóval annyi annyi csoda van ott és ott van Edit. 
Edit, aki a kedves mosolyával, barátságos hangjával, tudásával, kifinomult stílusával segít megtalálni a saját stílusodat! 
Nagyon köszönöm az együtt eltöltött időt! 
Keressétek bátran, és élvezzétek az új stílusotokat!”

Angéla

“Sziasztok! Szívből ajánlom Editet, kiváló szakember, finoman vezet rá hogy mi áll jól, megérezteti,hogy abban tényleg jól érzed magadat. Rád hangolódik és csodát alkot Veled, Belőled! Egy nap leforgása alatt felforgatta és megváltoztatta az életemet. Lehet nagy szavak, de már aznap délután egy megfelelő rúzs és pirosító viselését észrevette a párom, amiért bezsebelhettem az elismerést. Meg kell mondjam, hízelgő volt. És ami a színtanácsadáson kiderült, azon még mindig csak ámulok és bámulok, de teljesen jó, és napok óta kapom az elismeréseket, idegenektől is. Pl. milyen jól áll neked ez a sál! pedig csak egy saját színű csodás arany mintával díszített kendő volt a nyakamban. Ennyit jelent ha tudod, mi áll jól, és mire irányítsd a figyelmed! Edit nekem ezt mutatta meg! Hálásan köszönöm,hogy végre 40 évesen tudom, mi áll jól!”

Kriszta 

“Edit jól érzi a színek és formák harmóniáját, a kiegészítőket jól kombinálja. Megtalálja benned az egyedit, talán azt is amit eddig nem mertél felvállalni, mert soha nem kaptál megerősítést. Egy stílusnap után nemcsak vidámnak, de magabiztosnak is érzed magad, mert tudod hogy mi az, ami biztosan jól áll. Ráadásul a meglevő ruhatáradból állítjátok össze a legmeglepőbb kombinációkat! Én teljesen kicserélődtem, mindenhol és mindenben meglátom a számomra legkedvezőbb darabokat, így egyszerűen nem tudok mellélőni! Enjoy!” 
 
Ágnes
“Egy remek csajos napot  sikerült eltöltenem az Edittel! Nagyon aranyos, kedves és közvetlen, ellátott nagyon jó tanácsokkal,ötletekkel mit hogyan és mivel illik felvenni, és nem utolsó sorban tudom a színeim is: ”Tél-Tavasz”, amit ezek után figyelembe fogok venni vásárláskor, úgyhogy csajok csak ajánlani tudom Editet!! Mégegyszer nagyon köszönöm a segítséget.”
 
Alexandra
“Kedves, alapos, közvetlen stílus. Profi kellékek. Mindenkinek érdemes lenne megcsinálni a színtanácsadást mert elkerülhetjük hogy jó drágán bevásároljunk és megtöltsük a szekrényt sok felesleges, kevésbé előnyös, ámbár lehet hogy nagyon divatos cuccal..én eddig azt gondoltam hogy a khaki az én színem..hát nagyon nem.. de legalább már tudom hogy mit keressek!  “
 
Annamária

 

“Minden nőnek kell egy csajos nap! Bevallom azt hittem már mindent tudok a színekről, arról, hogy mi áll fantasztikusan és mi az ami egyáltalán nem. Nos… igazán sokat tanultam Edittől. Olyan rég nem viselt ruháimat kombinálta össze, melyeket sosem vettem volna elő, most pedig a kedvenc. Mivel rendezvényszervezkéssel foglalkozom, szívesen ajánlom akár csoportos bemutatóra is, vagy kiemelt ügyfélköröm vezetői részére, ahol elengedhetetlen az alkalomhoz illő megjelenés.”  
 
Süveges Rita, cégvezető (Cuboevento)
“Edit személyisége, kifinomult stílusa lehengerlő. Élveztem minden percét a közösen eltöltött időnek. Hasznos ötleteket, tanácsokat kaptam, és az apró részletekre is figyelve, kialakult az a stílus amiben igazán jól érzem magam. Hálás vagyok Editnek, így 50 felé közeledve úgy érzem sikerült megújulnom. Szerintem egy látogatás nála felér egy igazi lélek tuninggal. Azt éreztem igazán rám hangolódik, és csak az a fontos, hogy közösen megtaláljuk mi a legjobb nekem.Köszönet Edit mindenért!”
 
Enikő

„Edittel a színkendőzés? Varázslatos! Amikor megérkeztem hozzá, kellemes környezet, napfény, rend és harmónia várt. Pillanatok alatt libbentett át a reggeli rohanásból kecsességével és kedvességével, nyugtató mosolyával ebbe a kellemes és ráérős, igazi csajos programba. Észre sem vettem: már az évszakokról beszélt, kellemes és lágy hangján, mindjárt magával ragadott amiket mondott és egyre jobban érdekeltek a hozzám illő színek. Pillanatok alatt varázsolt színcsokrokat a hozzám illő – és kevésbé illő – színekből, észrevetette velem azokat a különbségeket, amit csak egy szakavatott szem lát: Edit. Köszönöm a kellemes és nagyon hasznos, szó szerint színes élményt!”

Kata

„Hiszem, hogy személyes márkánk és hitelességünk  egyik alapja a kifinomult elegancia, az alkalomhoz illő öltözködés és megjelenés. Mindig ügyeltem erre, de nem voltam tisztában, mely színek állnak igazán jól, melyek fejezik ki leginkább egyéniségemet. L. Kottlár Edit stílusszakértő segítségét kértem és általa újjászülettem!  Hihetetlen alapossággal mélyültünk el  a színek világában, egyszerűen elvarázsolt a szakmai tudása.  Kedvesség, rendkívüli felkészültség  és humor, amellyel bearanyozta az egész napomat. Megtanította nemcsak azt, hogy egy fehér színnek mely árnyalata áll jól számomra, hanem a  saját, megfelelő színeim  kombinációját is . Életre szóló élményt és emellett hatalmas segítséget kaptam:  az ideális szoknyahossztól kezdve a megfelelő színű és formájú  ékszerekig, minden részletre kiterjedően. Edit tanácsait megfogadva, tudatosan vásárolok már, a kapott színpalettát mindig magamnál hordva.Ennél nagyobb ajándékot nem tudok elképzelni egy nőnek, mint azt, hogy mindig, minden stílusú öltözetben jól érezze magát és valóban hordani tudja a teljes ruhatárát.”

S.Nádas Ágnes, protokoll és nemzetközi kapcsolatok szakembere, a Menedzserasszisztensek Magyarországi Egyesületének elnöke, az Európai Protokoll- és Asszisztens Képző Központ tulajdonosa, ügyvezetője

“Edit kedvessége, rendkívüli türelme, pozitív kisugárzása és stílusérzéke magával ragadott a közös vásárláson és fotózáson, amely rengeteg vidám perccel telt. Edit sokat segített a már kialakult stílusom csiszolásában a színtípusomhoz illő színek és az alkatomnak megfelelő ruhák kiválasztásával. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretne rátalálni a stílusára, a színeire és aki egy önmagával elégedett nőt szeretne viszontlátni a tükörben a közösen eltöltött órák végén. Köszönöm Edit!”

Flóra

“Kedves Edit! Nagyon hálás vagyok neked, rengeteget segítettél abban, hogy tudatosabb legyek az öltözködésben. Azóta eltelt pár hónap és tudatosan választom a korall színű alapdarabokat és csodák csodája azóta sokkal könnyebb reggel felöltöznöm. Nem telik fél órámba míg összevadászok egy szettet össze nem illő darabokból,mert már passzolnak egymáshoz a ruhadarabjaim. Segítségeddel tudatosabban vásárolok. Tudom, hogy milyen fazonú és színű ruhák állnak jól, milyen színeket tudok párosítani és jobban érzem magam a ruháimban. Sokkal jobban élvezem az öltözködést Sokat segítettél a smink és rúzs kiválasztásában is, már passzol a sminkem is, és nem csak rajtam van egy semmitmondó rúzs. Azelőtt órákat álltam egy üzletben, kínkeservesen választottam egy ruhadarabot, ami végül nem a legjobb választás volt. Nagyon hálás vagyok neked,hogy segítettel megtalálni a stílusomat és köszönök minden együtt töltött időt.”

Saci

“Kedves Edit! Nagyon köszönöm neked a tegnapi tanácsadás keretén belül adott tippeket, ma már visszajelzésként be is zsebeltem a bókokat, hogy milyen jól nézek ki… Pedig semmi mást nem tettem, csak a tanácsodat megfogadva úgy válogattam össze a kiegészítőt, ruhát és cipőt ahogy javasoltad. Hálás vagyok a kellemes és jó hangulatban veled töltött időért, hasznos tippekért, tanácsokért, igazán felkészültél, részletekre odafigyeltél, mintha sztár lettem volna egy kis időre. Nagyszerű élményt adtál, még egyszer hálás köszönetem érte.”

Magdi