Az én stílus táborom!

Magabiztosság és önbizalom tuning exkluzív élménnyel!

Egyedülálló 3 napos programra invitállak, ahol minden csak Rólad szól!
Stílus, megjelenés, önbizalom, és magabiztosság egy helyen!

Stílus tábor

Fedezd fel újra önmagad, találd meg azt a NŐT, akire mindig is vágytál!

Itt a helyed, ha elmúltál 40 vagy már közelítesz ehhez a kerek számhoz, és te is úgy érzed, hogy már nem szeretnél másoknak megfelelni, hanem egyszerűen csak szeretnéd jól érezni magad a bőrödben. Felszínre hozzuk a szépséget, a nőiességet, ami benned rejtőzik.

Törj ki végre a szürke hétköznapokból, és légy önmagad legjobb verziója 40 felett is!

Itt megszabadulsz a benned lévő gátaktól, előítélektől a nőiességgel, és az öltözködéssel kapcsolatban. A táborban kiteljesedhetsz, önbizalom és magabiztosság tuningot kapsz, hogy szeresd a NŐT, akit nap mint nap látsz a tükörben.

Végig fogom a kezed a táborban! A te igényeid szerint Rád figyelek! Felejthetetlen élményt kapsz, ami egy hosszú távú befektetés is önmagadba!

Válaszd önmagad!

A célom, hogy apró stílustrükkökkel, és tudatossággal felfedezd a benned rejlő szépséget. Inspirációt nyújtok az egyéni stílusod kialakításához.

Szeretem a munkám és számomra az a legnagyobb öröm, ha látom, hogy nőként is kiteljesedsz, és jól érzed magad a bőrödben. Mindez egy csoda csajos környezetben, a tágas, napfényes, tanácsadói gardróbbal felszerelt stúdiómban történik! Olyan hangulatot teremtek számodra, ahol garantáltan kint hagyod a valóságot, és csak te vagy!

Olvass tovább, és engedd, hogy magával ragadjon a tábor hangulata!

Elveszettnek érzed magad 40 körül és afelett?

Úgy érzed csak hajtod azt a mókuskereket és soha nincs megállás, hogy végre magadra is szánj egy kis időt? Bedarál a munka, a gyerekek, a házimunka?
Szívesen megismerkednél hozzád hasonló problémákkal küzdő nőkkel?

Ne aggódj, nem csak veled van így. Sokan érzünk hasonlóan, és sokan küszködünk a mindennapi taposómalomban.

A stressz helyett nyugalom, kikapcsolódás, csajos énidő, és rengeteg azonnal hasznosítható stílustipp, és önbizalom tuning vár rád a táborban!

Stílus tábor
Stílus tábor

Neked szól a tábor:

N
Ha úgy érzed, hiányzik a külső-belső harmónia, amire régóta vágysz.
N
Ha megfakultnak érzed a szépséged, és nyomaszt a közösségi média szépség ideálja.
N
Ha kínoz a változókor, és megváltozott az alakod.
N
Ha úgy érzed, már nem vagy a régi, sem a személyiséged, sem a stílusod.
N
Ha már eleged van a felesleges költésekből, és a nem hordott ruhákból, kiegészítőkből.
N

Ha szeretnél magabiztos, csinos, és nőies lenni a mindennapokban.

N
Ha szeretnéd megtanulni a 40 feletti nők smink és arcápolási titkait a ragyogó bőrért.
N
Ha szeretnél tippeket a nőiességed jobb megéléséhez.

Ha szeretnéd végre ismét a nagybetűs nőnek érezni magad, és szeretnél végre jóban lenni azzal a nővel, aki visszanéz rád reggelente a tükörből, akkor biztosan itt a helyed a táborban! Válaszd önmagad!

Megmutatom, mi az a plusz, ami benned van, amitől magabiztos, önazonos, és nőies lesz a megjelenésed.

Jelentkezz most a stílus táborba, hogy magabiztos, önazonos NŐ légy a mindennapokban!

A tábor a Te csajos énidőd!

Itt minden a megújulásról, a nőiességről, a stílusos megjelenésről szól. Engedd át magad az élménynek, és az önfeledt kikapcsolódásnak!

Benned is ott a szépség, a stílus és a nőiesség! Engedd, hogy mindez felszínre kerüljön, hiszen úgy vagy szép, ahogy vagy! Finomítunk kívül-belül! Megmutatom mi az a plusz, amivel ragyoghatsz a mindennapokban!

Fedezd fel újra önmagad, és találd meg azt a stílust, ami önazonos, és ami Te vagy!

Legyen számodra is öröm, és játék a mindennapi öltözködés. Ne engedd, hogy a változókor rányomja a bélyegét a mindennapokra! Ragyogj te is kívül-belül! Legyen a vonzerőd a külső-belső harmónia!

Add át magad az enjoy életérzésnek!

Stílus tábor

Mit kapsz a táborban?

Biztonságos közegben érezheted magad, ahol megnyílhatsz és ragyoghatsz. Olyan nőkkel találkozhatsz, akik hasonló helyzetben vannak, hasonló dolgok iránt érdeklődnek, ahogy te is. Inspiráló, segítő, és egymást erősítő emberekkel tudsz találkozni, ahol még barátságok is születhetnek.

A tábor pozitív hatással lesz nemcsak az öltözködésre, hanem az élet más területein is profitálsz az itt tanultakból.

Garantálom, hogy:

N
Önmagad legjobb verziója leszel
N
A nőiességed egy új szintre emelkedik
N
Megtudod milyen értékeid vannak, és hogyan élj vele
N
Magabiztosabb leszel a mindennapokban
N
Sokkal gyorsabb lesz reggeli készülődés, lesz időd nyugodtan készülni a napra
N
Tudatosabb leszel a vásárlások alkalmával
N
Megtanulsz szettekben gondolkodni
N
Megtudod, mit hangsúlyozz az alkatodon, hogyan trükközz optikailag
N
Bezsebelheted a dicséreteket, és az elismerő pillantásokat

A program

1. napi program
 • Megtudod milyen színek előnyösek az évszakelméletnek megfelelően. Közel 90 színkendővel teszteljük az arcközelben előnyös hideg-meleg színárnyalatokat.
 • Rúzst és pirosítót próbálunk, és megbeszéljük milyen hajforma és hajszín előnyös számodra.
 • Megtudod milyen fazonok emelik ki a szépségedet, optikai trükköket mutatok, amiket bármikor bevethetsz.
2. napi program
 • Profi sminkes segítségével megtanulod hogyan tudsz finom nappali sminket elkészíteni a színtípusodnak megfelelően, amit még egy fáradt reggelen is bevethetsz. Tanácsokat kapsz a napi rutin kialakítására, és a bőrápolásra is.
 • Női önismereti mentor segítségével útmutató kapsz egy 3 órás workshop keretében a munka-magánélet-család egyensúlyáról, hogyan alakítható ki ez a hétköznapokban, mitől érzed magad nőiesnek, mi az, amivel elégedett vagy magaddal kapcsolatban, és mi az amin változtatni szeretnél. A cél, hogy az ideális megjelenéseddel kapcsolatos vágyaidat átültesd rendszeres szokásokká.
3. napi program
 • Élményvásárlás egy exkluzív lakásbutikban, ahol a gyakorlatban is kipróbáljuk a tanultakat. Szetteket állítunk össze, és megmutatom hogyan érdemes játszani egy-egy ruhával, kiegészítővel, hogy az valóban hozzád passzoljon.
 • Gyakorlati tippeket, és útmutatót kapsz, hogyan tudod kiépíteni az önazonos, személyre szabott gardróbodat. Segítek, hogy egy tudatos és fenntartható ruhatárad legyen.

Ajándékom

színkártya

jegyzetfüzet

Írásos összefoglaló anyag: színekről, alkatokról, szett ötletek, sminktermékek listája

Extra

60 perces díjmentes online konzultáció nőiesség megélése, női szerepek egyensúlya, párkapcsolati elakadások vagy karrierváltás témákban Magdus Erna női önismereti mentorral.

Stílus tábor
Stílus tábor
Stílus tábor

Ki a tábor megálmodója?

L. Kottlár Edit vagyok, az enjoy your style tulajdonosa, a stílus tábor megálmodója.

Nem véletlenül építettem fel ilyen formában a tábor tematikáját. A tanácsadásaimon azt tapasztalatom, hogy a 40 egy nagy fordulópont a nők életében, ami nemcsak külső, de sok belső változással is jár. Nekem is rengeteg változást hozott az életembe, és nagyon sokat alakultam.

45 évesen kiléptem a HR-es középvezetői multis életből, és a jelenlegi szakmám lett a hivatásom szín és stílustanácsadóként. Megváltozott az élethelyzetem, és vele együtt átalakult a stílusom, és teljesen lecserélődött a gardróbom. Újra meg kellett találnom önmagam, és felfedeznem a bennem lévő nőt, hogy jól érezzem magam a bőrömben. A kosztümös, magassarkús szetteket felváltották a praktikus, kényelmes ruhadarabok, amik a munkámmal jobban összeegyeztethetők. Emellett ugyan megmaradt a nőcis, klasszikus vonal, de nagyon élvezem a vagányabb, lazább énemet, ami a személyiségemhez is abszolút illeszkedik.

Azóta is formálódom, és már az 50-et is átlépve, folyamatosan változom. Más lett a prioritás. Sokkal megengedőbb vagyok magammal, és a minőségi énidő sokkal fontosabb lett számomra, amiből igazán töltekezem, hogy utána a legjobb formámat tudjam hozni. Hiszen így tudok neked is mindent megadni a tanácsadásokon is. Ugyanakkor azt is el kell mondjam, hogy az a fránya változókor sajnos engem is megviselt, és csak jöttek a kilók, a hangulatingadozások. Viszont megtaláltam az ellenszerét, mert eldöntöttem, hogy jól akarom magam érezni a bőrömben! Átéltem és megtapasztaltam, hogy az út sokszor göröngyös, hogy újra önmagunkra találjunk, de megéri a befektetett idő és energia. Életmódváltással, minőségi énidővel, és hát ne feledkezzünk meg egy jó színről és fazonról sem, amitől nőiesnek és különlegesnek érezhetjük magunkat!

Stílus tábor
Stílus tábor

Ezért is éreztem ezt a hívást, hogy segítsek a nőknek, és támogatást adni 40 derekán.

N

Szeretném megmutatni mi az a plusz, ami benned van, amivel felszínre hozhatod a benned rejlő szépséget, nőiességet, hogy magabiztos NŐ légy a mindennapokban.

N

Célom nem az átváltoztatás, hanem inspiráció nyújtása az egyéni stílusod kialakításához.

N

Segítek, hogy apró stílustrükkökkel, és tudatossággal átlátható, jól kombinálható gardróbod legyen, amitől jól érzed magad a bőrödben, amivel a környezetedre is jó hatással lehetsz.

Ebben egy profi sminkes és egy női önismereti mentor is a segítségemre lesz.

Szeretem a munkám és számomra az a legnagyobb öröm, ha segítelek a megújulásod, és nőiességed kiteljesedésének útján.

Munkám során közel ezer hölggyel találkoztam, akiknek önbizalmat és magabiztosságot tudtam adni a mindennapokra az egyéni tanácsadások, workshopok, céges előadások, vagy céges stílustréningek alkalmával.

A tábor vendégelőadói

Stílus tábor

Magdus Erna vagyok, női önismereti mentor, kommunikációs tréner

Újságíróként női magazinnál dolgoztam, marketingesként kutattam, mire vágyik ez a célcsoport, tanácsadóként kezdő vállalkozóknak segítettem az indulásban. 10 évnyi önismereti munka után beleálltam a hivatásomba, hogy támogassam azokat a nőket akik, önkritikus gondolatok miatt nem tudnak kapcsolódni saját értékességükhöz, és ezért nem élik meg ragyogó, önbizalommal teli nőiességüket.

A ruhák és az öltözködéssel kapcsolatos szorongásom miatt fordultam először segítőhöz. Sok időt töltöttem a negatívan megélt nőiességem mögötti családi mintáim megismerésével, és feloldásukkal egyre magabiztosabbá váltam. Gyermekeim születése után megéltem milyen teljesen elveszni az anyaságban, majd visszatalálni önmagamhoz, most dolgozó családanyaként pedig az a fő célom, hogy bátorítsak mindenkit arra, hogy nem önzőség rendszeresen magunkkal foglalkozni.

Azt gondolom, hogy a ruhák, az öltözködés az egyik legjobb önkifejező eszköz, amivel megtörhető a hétköznapok szürkesége. Ezért is kezdtem követni Edit munkáját, rögtön megfogott a profizmus és élettel teliség, amit képvisel. A színtípusod és alkatod ismerete mellett nagyon fontos az is, hogy kiegyensúlyozott legyél, és magabiztosan viseld a szetteket. Ebben szeretnélek téged segíteni, hogy önbizalommal telve zsebeld be az elismerő szavakat és párod szerelmes tekintetét megújult külsőd kapcsán!

Stílus tábor

Papp Gabi vagyok sminkes, nő, anya.

Az elmúlt 16 évben – amióta sminkesként dolgozom – nagyon sokat változott, finomodott a stílusom. Mindig is a természetes, láthatatlanul sminkelt bőrkép kialakítására törekedtem mind a vendégeimen, mind pedig magamon, de az elmúlt években még inkább arra törekszem, hogy a lehető legkevésbé emeljem ki az idő múlásának jeleit az arcomon. Maholnap betöltöm a 40-et, szóval tisztában vagyok vele, hogy milyen kihívásokkal szembesül egy nő ebben a korban, ha a sminkelésről van szó.

A smink nem plasztika, nem lehet vele ráncokat eltüntetni. De meg tudom mutatni, hogy ne emeld ki őket még jobban, hogy lesz az arcod frissebb és üdébb, hogy lehet optikailag “emelni” a szemet, vagy formázni az arcot.

A sminkoktatások során mindig törekszem arra, hogy a smink személyre szabottan készüljön el az egyéni adottságokhoz mérten, tehát figyelembe veszem, hogy az adott arc- és szemformàt hogy lehet a legelőnyösebben sminkelni.

Abban hiszek, hogy a smink nem egy maszk vagy álarc, amivel eltakarhatjuk az arcunkat, hanem egy eszköz arra, hogy a lehető legjobb formánkat tudjuk mutatni.

Stílus tábor

Fontos információk:

$

Dátum:

 • augusztus 2-4. (3 nap)
$

Helyszín:

 • enjoy your style stúdió: 1148 Budapest Egressy út 75.

$

Létszám:

 • Maximum 4 fő

$

Részvételi díj: 

 • 170.000 Ft/fő
 • early bird kedvezmény 2024. június 30-ig: 150.000 Ft/fő
 • A részvételi díjat két részletben fizetheted be. Foglaláskor a díj 50%-át kell befizetni. A 2. részletet 2024. július 31-ig tudod teljesíteni.
$

A helyszínről:

 • A napfényes, tágas enjoy your style stúdió ad helyet a nyári tábornak. Egy csajos kuckó, ahol garantáltan kívül hagyod a külvilágot.

Referenciák

“Egy utazás volt számomra ez az alkalom! Varázslatos volt, ahogy a színek kavalkádjából a hozzám passzolók – megfelelő tónusa, árnyalata – a tükörben látott arcot egyszeriben vitálissá, ragyogóvá változtatták. Nagyon hasznos tanácsokat kaptam a választandó ruhák szabása, vonalvezetése, a kiegészítők kapcsán is. A változókorba lépve – amikor semmi nem úgy működik, mint azelőtt – kaptam Tőle egy jó iránytűt ezen a területen …
Szeretettel ajánlom őt minden nőtársamnak! Hálásan köszönöm, Edit!”

Halász Gabriella

“Edit kedves, nyitott személyiség, szakmailag felkészült, kellemes, oldott légkört teremtett a találkozó legelejétől. Kiemelt figyelmet kaptunk. A tanácsadás sokat segített abban, hogy céltudatosabb legyek vásárláskor, mely szìnekre fókuszáljak. Edit kiemelte, hogy ez nem egy merev rendszer, más szìneket sem kell „kidobnom”, így néhány erősebb, kedvenc színemet is megtartom. Jó szìvvel ajánlom Editet, aki kicsit vagy nagyon bizonytalan a színeit, stìlusát illetően. Néhány apróság, új fazon, új szín, plusz ötlet is több magabiztosságot ad annak is, aki nagyjából tisztában van a színeivel, stílusával. Aki pedig elveszettebb e téren, „kötelező program”, Edit pedig mindehhez főnyeremény. Köszönöm a workshopot!”

Tolner Katalin

“Egy utazás volt, önmagam jobb megismerésében, nőiességem jobb érvényesítésében! Szín- és stílus hiedelmek, és korlátok omlottak le, mit mivel és hogy érdemes felvenni! Tényleg más emberként jöttem el Edittől! Remek, nagyon hangulatos, otthonos helyszín és egy remek tanácsadó/házigazda Edit személyében! Tiszta szívből ajánlom őt, köszönöm ezt a szuper programot!”

Kuti Julianna

Stílus tábor
Stílus tábor
Stílus tábor
Stílus tábor
Stílus tábor

Ha kérdésed lenne

Hogyan tudom kifizetni a részvételi díjat?
A részvételi díjat 2 részletben tudod kifizetni. Az első részlet kifizetése július 15-ig lehetséges, a második részlet kifizetése július 31-ig. Early bird jelentkezés esetén a teljes összeg kifizetésére június 30-ig van lehetőséged.
Mi történik, ha már befizettem a tábort, de mégsem tudok résztvenni?
A részvételi díj teljes összege csak abban az esetben visszatérítendő, ha a tábor a szervezők részéről nem kerül megtartásra. Amennyiben te rajtunk kívül álló okokból nem tudsz résztvenni a táborban (pl. családi okok, betegség), akkor a részvételi díj 25%-a kerül visszatérítésre.
Mit vigyek magammal?
Hozz magaddal 2-3 szerelem ruhát, amit sokszor viselsz, és 2-3 olyat is, amit szinte sosem viselsz. Színelemzés és alkatelemzés után megnézzük azokat a darabokat is. Belebújsz, kielemezzük, és új értelmet adunk a ruháknak egy-egy kiegészítővel, vagy éppen megbeszéljük miért lenne érdemes elengedni azt a darabot. Ezt fontosnak tartom, mert a saját ruhádon keresztül is sokat tanulhatsz, és otthon sokkal könnyebb lesz a gardróbrendezés, és különböző szettek összeállítása is.
Mikor lesz szünet és ebédidő napközben?
A program abszolút interaktív, ami azt jelenti, hogy a napközben biztosított kávéra, teára, egyéb frissítőre is van lehetőséged. Minden nap 1 órás ebédszünetünk lesz, amikor az általad hozott étel elfogyasztására lesz lehetőség. Ezzel szeretném biztosítani, hogy a számodra preferált ételt hozd magaddal, amit szükség szerint meg is tudsz melegíteni a stúdióban. A stúdió közelében található McDonalds, kínai étterem, és élelmiszerbolt is.
Stílus tábor

Jelentkezem! Ez az én Stílus Táborom!