Stílusnap

„Az egyszerűség az igazi elegancia kulcsa.”

(Coco Chanel)

Szeretnél egy igazi csajos napot, ami csak rólad szól?

Teljeskörű szolgáltatás a te otthonodbn, mely tartalmazza a Szín, alkat és stílustanácsadást, valamint a Gardróbrendezést. Segítek, hogy megtaláld a saját stílusod, és jól érezd magad a bőrödben a mindennapokban.

A stílusnap végén garantált a megújulás.

Hogyan történik a tanácsadás?

01

Beszélgetéssel kezdjük; a munkádról, a szabadidős tevékenységedről, és a ruhatáradról. Melyek a kedvenc és kevésbé használt ruhadarabjaid. És ami a legfontosabb: milyen céllal kerestél fel, miben tudok neked segíteni. Majd együtt megtaláljuk számodra azt a stílust, ami a személyiségeddel összhangban van.

02

A színtanácsadás során az arcod közelébe helyezett színkendők segítségével megtaláljuk a számodra előnyös színeket és meghatározzuk, hogy melyik évszaktípusba tartozol. Megnézzük, melyek azok a színek, amelyek harmonizálnak a bőröd, a szemed, és a szád színével, melyektől lesz igazán üde és ragyogó az arcod. A jól megválasztott smink és hajszín is elengedhetetlen. Ezért a színkendőzés után rúzsokat és pirosítókat is tesztelünk, így azonnal látod, hogy egy jó árnyalatú rúzs és pirosító milyen sokat ad a megjelenéshez. Javaslatot teszek, hogy milyen hajszín és hajforma a számodra legideálisabb, valamint tanácsot kapsz arra vonatkozóan is, hogy milyen színű ékszereket és kiegészítőket érdemes választanod. Megtudod, hogy az arany vagy az ezüst illik a színeidhez.

03

A testalkatelemzés során megnézzük, hogy melyik testalkat típusba tartozol, és annak megfelelően melyik testrészed érdemes kiemelned és melyiket korrigálnod. Egy jó fazon, egy trükkös szabás, vagy egy jól megválasztott kiegészítő csodákra képes. Átbeszéljük a hosszanti és a szélességi arányok figyelembevételével, hogy milyen az ideális nyakkivágás, szoknyahossz, nadrágfazon. Megbeszéljük, hogy milyen mintás darabokat érdemes viselned, és hogyan érdemes viselned. A kiegészítőkről sem feledkezünk meg, megnézzük hogyan viseld az ékszereket, sálakat, öveket, cipőket.

04

Ezután történik a gardróbrendezés. Úgy alakítjuk a ruhatárad, hogy az jól segítse az üzleti- és magánéleti megjelenésed is. A cél, hogy színben és fazonban is jól kombinálható ruháid és kiegészítőid legyenek. Górcső alá veszünk minden egyes ruhadarabot és kiegészítőt (cipőt, sálat, övet, ékszert, sminket). Szelektálunk, mely során 3 kupacot kapunk: 1. Azok a darabok, amik minden szempontból jók. 2. Azok a darabok, amik kis átalakítással, kiegészítőkkel hordhatók. 3. Amiket nem javasok a jövőben viselni. Apró trükköket mutatok neked az öltözködésed színesítésére, és nagy szerepe lesz a kiegészítőknek is. Megmutatom hogyan viseld azokat az alkatodnak és stílusodnak megfelelően.

05

A nap végén megbeszéljük, hogy milyen alapdarabokat érdemes beszerezned mind ruhák, mind kiegészítők terén, hogy egy jól kombinálható ruhatárad legyen. Tippeket adok, hogy mire érdemes figyelned vásárlásnál, mellyel időt és pénzt takaríthatsz meg.

A stílusnap végén garantált a megújulás.

06

A szín, alkat és stílustanácsadás után szeretettel várlak az Enjoy Stíluskávézó zárt facebook csoportomban, ahol egy inspiráló női közösség vár. Segítséget kérhetsz a tagoktól, és tőlem is, ha bármilyen kérdésed lenne.

07

A színtípus elemzés természetes fényben történik, ezért az időpont egyeztetésnél ezt mindenképp figyelembe kell vennünk. Ezért a Stílusnapot, tekintettel a 6 órás időtartamra, a kora délelőtti órákban kezdjük.

A szolgáltatás időtartama:

  • 6 óra

A szolgáltatás ára:

  • 70.000,- Ft (88.000 Ft helyett)

A szolgáltatás ajándékkártya formájában is elérhető.