Színtanácsadás

„A világ legszebb színe az, amelyik jól áll neked.”

(Coco Chanel)

Szeretnéd tudni, hogy melyek azok a színek, amelyek jól állnak neked?

Tudtad, hogy egy számodra előnyös szín még smink nélkül is üdévé teszi az arcodat és egyben harmonikussá megjelenésedet?

Ha rátalálsz a színeidre és megszereted azokat, akkor a ruhavásárlás alkalmával már tudatosan veszed le a polcról a legmutatósabb darabokat. Megtapasztalod, ha egy számodra megfelelő színt viselsz az arcod közelében, akkor szinte mosolyog a szemed és azonnal bezsebelheted a bókokat.

Hogyan történik a színtanácsadás?

01

A színtanácsadás során az arcod közelébe helyezett színkendők segítségével megtaláljuk a számodra előnyös színeket és meghatározzuk, hogy melyik évszaktípusba tartozol. Megnézzük, melyek azok a színek, amelyek harmonizálnak a bőröd, a szemed, és a szád színével, melyektől igazán üde és ragyogó lesz az arcod.

02

A jól megválasztott smink és hajszín is elengedhetetlen. Ezért a színkendőzés után rúzsokat és pirosítókat is tesztelünk, így azonnal látod, hogy egy jó árnyalatú rúzs és pirosító milyen sokat ad a megjelenéshez. Lehetőség van személyre szabott sminkelési tanácsokra profi sminkestől, miközben egy nappali sminket készít neked.

03

Javaslatot teszek, hogy milyen hajszín és hajforma a számodra legideálisabb, valamint tanácsot kapsz arra vonatkozóan is, hogy milyen színű ékszereket és kiegészítőket érdemes választanod. Megtudod, hogy az arany vagy az ezüst illik a színeidhez.

04

A színtanácsadás után szeretettel várlak az Enjoy Stíluskávézó zárt facebook csoportomban, ahol egy inspiráló női közösség vár. Segítséget kérhetsz a tagoktól, és tőlem is, ha bármilyen kérdésed lenne.

05

A színtípus elemzés természetes fényben történik, ezért az időpont egyeztetésnél ezt mindenképp figyelembe kell vennünk. A téli időszakban délután 13:00-kor tudunk kezdeni, hogy mindenképp megfelelőek legyenek a fények.

A szolgáltatás időtartama:

  • 2 óra,
  • sminktanácsadással: 3 óra

A szolgáltatás ára:

  • 30.000,- Ft/fő,
  • sminktanácsadással: 45.000 Ft

A szolgáltatás ajándékkártya formájában is elérhető.