Gardróbrendezés

„A ruhák semmit nem jelentenek, amíg valaki nem él bennük.”

(Marc Jacobs)

Te is szeretnél egy jól kombinálható ruhatárat, tele szerelemdarabokkal?

Ennek a szolgáltatásnak az alapja a szín-, alkat és stílustanácsadás. Ezt javaslom számodra is, hiszen a színtípusod ismeretében te is így látod majd a legjobban, hogy mit miért teszünk a gardróbrendezés során.

A ruhatárad kialakításánál arra törekszünk, hogy megfeleljen személyiségednek, illetve életstílusodnak. A gardróbrendezés során arra törekszünk, hogy egy jól kombinálható gardróbod legyen, és a mindennapi készülődés öröm legyen számodra.

Hogyan történik a gardróbrendezés?

01

Átnézzük a ruháidat, cipőidet, táskáidat, és a kiegészítőket. Megbeszéljük, illetve javaslatot teszek arra, hogy milyen darabokat érdemes megtartand, milyen darabokat nem érdemes megtartanod, esetleg mi az, ami kis átalakítással megtartható. A gardróbrendezésből is nagyon sokat profitálsz, hiszen nemcsak szelektálunk, hanem szetteket rakunk össze, jolly joker darabokat állítunk össze, és természetesen színkombinációkat mutatok, amikre nem is gondoltál korábban. Ti is meglepődtök ilyenkor, hogy mennyi kincset rejt a szekrényetek, és milyen jó kis szetteket tudunk belőlük varázsolni, amit le is fotózunk, hogy emlékezz majd később rájuk.

02

Cél a gardróbrendezés során az átláthatóság a szekrényedben, hogy könnyen és egyszerűen tudd kiválasztani az alkalomhoz illő ruhád. Szeretném, ha minden napod jól indulna és csak ’szeretem ruhákkal’ lenne tele a gardróbod. 

03

Átbeszéljük azt is, hogy milyen alapdarabokat érdemes még beszerezned, amik színesebbé tehetik ruhatárad és segíthetik a meglévő alapdarabok kiegészítését. Ez nagyon okos befektetés, ami később sokszorosan megtérül, hiszen már csak azokat a darabokat fogod megvásárolni, amire valóban szükséged lesz. Eldöntheted, hogy a bevásárló körútnak egyedül vágsz neki vagy velem együtt.

A szolgáltatás időtartama:

  • min. 2 óra

A szolgáltatás ára:

  • az első 2 óra fixen 30.000 Ft
  • minden további megkezdett óra 10.000 Ft

A szolgáltatás ajándékkártya formájában is elérhető