Gardróbrendezés

„A ruhák semmit nem jelentenek, amíg valaki nem él bennük.”

(Marc Jacobs)

Te is szeretnél egy jól kombinálható ruhatárat, tele szerelemdarabokkal?– A gardróbrendezés új szintre emeli a stílusodat

Ennek a szolgáltatásnak az alapja a szín-, alkat és stílustanácsadás. Ezt javaslom számodra is, hiszen a színtípusod ismeretében te is így látod majd a legjobban, hogy mit miért teszünk a gardróbrendezés során.

A gardróbrendezés nemcsak a rendről és a szelektálásról szól, hanem arról is, hogy megtaláld a stílusodat és jól érezd magad a bőrödben.

A ruhatárad kialakításánál arra törekszünk, hogy megfeleljen személyiségednek, illetve életstílusodnak. A gardróbrendezés során arra törekszünk, hogy egy jól kombinálható gardróbod legyen, és a mindennapi készülődés öröm legyen számodra.

Személyre szabott gardróbrendezés

Hogyan történik a gardróbrendezés?

01

Átnézzük a ruháidat, cipőidet, táskáidat, és a kiegészítőket. Megbeszéljük, illetve javaslatot teszek arra, hogy milyen darabokat érdemes megtartanod, milyen darabokat nem érdemes megtartanod, esetleg mi az, ami kis átalakítással megtartható. A gardróbrendezésből is nagyon sokat profitálsz, hiszen nemcsak szelektálunk, hanem szetteket rakunk össze, jolly joker darabokat állítunk össze, és természetesen színkombinációkat mutatok, amikre nem is gondoltál korábban. Ti is meglepődtök ilyenkor, hogy mennyi kincset rejt a szekrényetek, és milyen jó kis szetteket tudunk belőlük varázsolni, amit le is fotózunk, hogy emlékezz majd később rájuk.

02

Cél a gardróbrendezés során az átláthatóság a szekrényedben, hogy könnyen és egyszerűen tudd kiválasztani az alkalomhoz illő ruhád. Szeretném, ha minden napod jól indulna és csak ’szeretem ruhákkal’ lenne tele a gardróbod.

03

Átbeszéljük azt is, hogy milyen alapdarabokat érdemes még beszerezned, amik színesebbé tehetik ruhatárad és segíthetik a meglévő alapdarabok kiegészítését. Ez nagyon okos befektetés, ami később sokszorosan megtérül, hiszen már csak azokat a darabokat fogod megvásárolni, amire valóban szükséged lesz. Eldöntheted, hogy a bevásárló körútnak egyedül vágsz neki vagy velem együtt.

Gardróbrendezés L. Kottlár Edit szín- és stílustanácsadó segítségével

A gardróbrendezés szolgáltatás időtartama:

  • min. 2 óra

A szolgáltatás ára:

  • az első 2 óra fixen 35.000 Ft
  • minden további megkezdett óra 12.000 Ft

A szolgáltatás ajándékkártya formájában is elérhető

Gyakran ismételt kérdések

Ismernem kell a színtípusom gardróbrendezés előtt?

A hosszú távon fenntartható gardróbrendezés alapja, hogy tisztában vagy milyen színek előnyösek. Így te is jobban fogod érteni, hogy mit miért javaslok vagy miért nem a gardróbrendezés során. A színtípusod ismeretével sokkal hatékonyabban, és gyorsabban tudjuk a gardróbod teljes tartalmát – ékszerek, sálak, táskák, övek, sminkek, cipők – átnézni. A későbbiekben ezáltal te is sokkal tudatosabb  leszel a gardróbod fejlesztésében. Teljesen más szemmel fogsz ránézni a ruháidra és a kiegészítőidre, és egy komplex listával tudod pótolni a hiányzó darabokat.

Mivel készüljek?

A gardróbrendezés esetében alapvetően a szezonális darabokra koncentrálunk, de természetesen kibővíthetjük a teljes ruhatáradra is. Ebben az esetben nemcsak az aktuális, szezonnak megfelelő darabokat tudjuk átnézni, hanem azt is megmutatom hogyan tudsz egy-egy darabot a különböző évszakokban is viselni, hogyan tudsz egy-egy nyári darabot átmenteni pl. az őszbe, hogyan tudod az egyes rétegeket variálni. Továbbá javaslom, hogy a rendszerezni kívánt ruhákat, kiegészítőket próbáld egy helyre pakolni, hogy jobban átlássuk a gardróbod tartalmát. Ez nagyban megkönnyíti, hogy szetteket rakjunk össze, vagy jolly joker darabokat meghatározzunk.

Mennyi ideig tart egy gardróbrendezés?

A gardróbrendezés időtartama a gardróbod méretétől függ. Ilyenkor nemcsak a ruhákat, de a kiegészítőket is átnézzük – sálak, ékszerek, cipők, övek, táskák. Sok esetben belebújsz a ruhákba, hiszen az is nagyon fontos, hogy milyen a szabása, mivel tudod kombinálni, esetleg érdemes-e a fazonján változtatni. A felvett, és összeállított szettekben fotó is készül rólad, hogy későbbiekben bármikor vissza tudd keresni, és inspirálódj, ötleteket kapj a mindennapokra. Ez nagyon kedvelt a vendégeim körében.

Mindent kidobunk, ami nem az én színem?

 Egyáltalán nem. Nem arról szól a gardróbrendezés, hogy kidobjuk a számodra színben és fazonban nem előnyös ruhákat, és kiegészítőket. Nagyon fontos számomra, hogy jól érezd magad a gardróbrendezés közben, és úgy zárjuk a napot, hogy milyen sok szuper ruhád van, milyen sok szuper szettet összeraktunk. Nagyon sokat tudsz tanulni a gardróbrendezés során. Megmutatom, hogy egy kicsit más szemmel is tekints a ruhákra, kiegészítőkre. Megmutatom, hogyan tudsz egy kevésbé színhelyes darabot is viselni, ha nagyon szereted, és nem szeretnél megválni tőle.

Akik már jártak nálam gardróbrendezésen:

“Az első pillanattól kezdve megtaláltuk a közös hangot, ami a közös HR-es múlt, valamint az, hogy szülinapunk egy napra esik csak színesítette.  Az egész napra a közvetlen és barátságos hangulat volt jellemző, kezdtük színtanácsadással, majd testalkatelemzéssel folytattuk és gardróbrendezéssel zártuk, az utóbbival finoman szólva szétszedtük a lakást.  A színtípusom nagyon meglepett, de kiderült, hogy sok a típusomnak megfelelő színű ruhám, cipőm is el volt rejtve a szekrény mélyén, amiből Edit szetteket varázsolt, olyanokat, amiket eszembe sem jutott volna úgy hordani, így nagy volt a rácsodálkozás, az biztos! Edit mindent megörökített, ami azért is volt nagyszerű, mert a képeken tényleg azt láttam, hogy jól állnak ezek az összeállítások, vidámabb így az összkép és ezt a nap végére már el is hittem, amiben Editnek nagyon nagy szerepe volt.  A szürke és fekete ruhák, táskák, cipők félre lettek téve és megmutatta Edit, hogy fura módon más szín is létezik.  Ezek a képek azóta is a telefonom vannak és sokat segítenek reggelente, a mit vegyek fel kérdésnél ill vásárlásnál a hiányzó hozzávalók kiválasztásánál. Köszönöm szépen Edit a közös napot és a sok jó, hasznos tanácsot, biztosan találkozni fogunk még!

Zsemberi Bettina

“Edit szakértelmén kívül azt emelném még ki, hogy az első perctől olyan hangulatot teremtett aminek élmény volt része lenni. A tanácsadással egybekötött gardróbrendezés során sok hasznos tanácsot kaptam. A célom az, hogy tudatosabb vásárlással egy igazán szerethető, jól kombinálható ruhatáram legyen, ami színesebb annál, mint amivel most büszkélkedhetek. Ez hosszabb idő, tekintve az anyagi lehetőségeimet, viszont jó érzés, hogy már nem olyan megfoghatatlan. Látom mit szeretnék.”

Pompor Tímea

“Végre tudok tudatosan ruhát venni és a szekrényemben is van hely. Születésnapom alkalmából lett lehetőségem találkozni Edittel és egy jóhangulatú, produktív napot töltöttünk együtt szín- és alkatelemzéssel meg egy nagy gardróbrendezéssel. A ruháimból szetteket raktunk össze amiket azóta nagyon meg is dícsértek Köszönöm mégegyszer a rengeteg segítséget szerintem mindenkinek szüksége van egyszer ilyen profin összeszedni mindent ami az öltözködéséhez és megjelenéshez szükséges  “(

Murányi Flóra

Gardróbrendezés L. Kottlár Edit segítségével

L. Kottlár Edit szín és stílustanácsadó, az enjoy your style megálmodója

Örömmel tölt el, hogy azzal foglalkozhatok, amit nagyon szeretek, és ami a szenvedélyem. Nagy karrierváltás történt az életemben, hiszen 15 év HR-es multi környezetből kilépve megálmodtam az enjoy your style-t. Már kislánykoromban a színek, ruhák, formák és a szépség bűvöletében éltem. Nagymamám varrónő, nagypapám úriszabó volt. A próbababa mindig ott állt a szoba közepén és én csak ámultam, hogy a szebbnél szebb ruhák, blúzok, kabátok hogyan kelnek életre, míg végül eljutnak tulajdonosukhoz.

Munkám során több száz hölggyel találkoztam, akiknek önbizalmat és magabiztosságot tudtam adni a mindennapokra az egyéni tanácsadások, workshopok, céges előadások, vagy céges stílustréningek alkalmával

A gardróbrendezés az egyik legizgalmasabb terület számomra. Fantasztikus érzés részese lenni a megújulásotoknak, és a nőiességetek kiteljesedésének. Imádom, amikor újra felfedezitek a saját szekrényetekben rejlő lehetőségeket, és rájöttök ti is, hogy mennyi kincset rejt a gardróbotok. A legjobb érzés, amikor a közös munka végén boldogan álltok a felfrissült, átlátható szekrényetek előtt, amikben ott sorakoznak a kedvenc darabjaitok, és a jolly joker szettek, amiket bármikor előkaphattok. Olyan tudást kaptok, amivel könnyebb lesz fenntartani a rendet a gardróbotokban, és sokkal könnyebb lesz a vásárlás is. Tudatosságot kaptok, amivel időt, pénzt spóroltok hosszú távon.

Megmutatom, mi az a plusz, ami benned van, amivel felszínre hozhatod a benned rejlő szépséget, amivel magabiztos lehetsz a mindennapokban. Célom nem az átváltoztatás, hanem inspiráció nyújtása az egyéni stílusod kialakításához.