Vásárlás stylisttal

„A ruhák nem változtatják meg a világot. A nők, akik viselik őket, igen.”

(Anne Klein)

Szeretnél kincsekre lelni velem a vásárlás során, miközben jól is érzed magad?

A közös vásárlásra ideális esetben a szín-, alkat- és stílustanácsadást követően kerüljön sor.

Ezt javaslom számodra is, hiszen te is így látod majd a legjobban, hogy milyen színű és fazonú ruhákat, kiegészítőket érdemes beszerezni. Mindezzel időt, pénzt spórolunk, és csak azokba a boltokba megyünk be, és csak azokat a darabokat veszed meg, amire valóban szükséged van.

Hogyan történik a közös vásárlás?

01

A vásárlás előtt egyeztetjük, hogy milyen ruhadarabokra, és kiegészítőkre van szükséged élethelyzetednek, stílusodnak megfelelően. Megbeszéljük azt is, hogy milyen keretből gazdálkodhatunk. Ez alapján én is javaslatot teszek, hová menjünk beszerző körútra.

02

A vásárlás során mindvégig arra törekszünk, hogy egymással jól variálható darabokat vásároljunk, amiket a meglévő ruhatáradba is be tudsz illeszteni. A ruhák és kiegészítők (ékszer, sál, cipő, táska, öv) mellett sminket, (nap)szemüveget is vásárolhatunk.

03

Mottóm a vásárlás során: lépd át a komfortzónád! Lehetőséged nyílik velem új színeket, fazonokat, kombinációkat kipróbálni. Szeretném, ha ez a pár óra közös vásárlás valóban élvezet lenne számodra, és úgy nézz rá otthon a megvásárolt ruháidra, cipődre, táskádra, mintha kincsekre leltél volna.

A szolgáltatás időtartama:

  • min. 2 óra

A szolgáltatás ára:

  • az első 2 óra fixen 35.000 Ft
  • minden további megkezdett óra 12.000 Ft

A szolgáltatás ajándékkártya formájában is elérhető