Stílusest, ahol a középpontban Te vagy

Az enjoy your style új stúdiója helyet ad olyan közösségi eseményeknek, stílusesteknek is, ahol a középpontban Te vagy, és minden Rólad szól.

Fantasztikus nőkkel találkozhatsz, ahol minden a divat, a stílus, a nőies megjelenés körül forog. A stílusesteken azonnal hasznosítható stílustippeket és ötleteket kapsz, hogy nőiesebb, stílusosabb és csinosabb legyél a mindennapokban.

Egy olyan közösségi tér, ahol lehetőség van kiszakadni a munkából, a mindennapi mókuskerékből, és teljesen feltöltődve fogsz hazamenni, mintha kicseréltek volna. A jó hangulat és a kikapcsolódás garantált!

Neked szól:

$

Ha szeretnél fejlődni, a nőiességedet felszínre hozni.

$

Ha szeretnél egy kis pluszt, varázslatot, ragyogást becsempészni a mindennapi öltözökdésbe.

$

Ha szeretnél feltöltődni.

$

Ha szeretnél nagyszerű nők társaságában eltölteni 2 tartalmas órát, ami lelkileg is feltölt.

A stílusest tematikája

A 2 órás tematikus stílusestek alkamával mindig más-más témát járunk körbe.

Ilyen témákat: hogyan viseld a színeket, hogyan öltözz az alkatodnak megfelelően, amit sok öltözködési tipp is kiegészít. 

Későbbiekben vendégelőadót is meghívok érdekes, és izgalmas témákban.

A következő időszakban az alábbi stílusestek lesznek, a következő témákban:

2023. október 20. (péntek) 18.00 óra 

Rétegesen is csinosan, így maradj ősszel is stílusos és nőies!

Nem tudod hogyan öltözködj a szeszélyes időjáráshoz? Problémát okoz, hogy milyen cipőt vegyél fel? Gondban vagy, hogy mit mivel kombinálj? Rétegeznéd a ruháidat, de nem szeretnél plusz centiket magadra pakolni? Megmutatom, hogyan öltözhetsz rétegesen és csinosan úgy, hogy kényelmes és nőies is legyen a szetted.

2023. november 24. (péntek) 18.00 óra

Télen is színesen!

Úgy érzed, hogy télen a sötét színek, a fekete uralja a szekrényedet? Nem tudod milyen téli kabátot válassz, és ahhoz hogyan viseld a sapka-sál-kesztyű hármast? Szeretnél a vastag pulcsi mellett ötleteket kapni arra is, hogy mit viselj a télikabát alatt? Megmutatom, hogyan variáld a téli kiegészítőket, és hogyan tudod becsempészni a színeket még akkor is, ha világos típus vagy.

2023. december 8. (péntek) 18.00 óra

Adventi stílusest: Ünnepi szettek 

Szeretnél stílustippeket, ötleteket a karácsonyi szettedhez? Szeretnél színesebb, és csinosabb lenni az ünnepek alkalmával? Szeretnél egyszerű, de nagyszerű szetteket, hogy ne feszengj a karácsonyfa alatt? Megmutatom, hogyan tudsz csinos, nőies, ugyanakkor kényelmes szetteket összeállítani az ünnepekre. Hangolódjunk együtt egy finom tea, forralt bor mellett!

A jelentkezés részletei:

Létszám és időtartam:

 • A stílusest max. 10 fős

 • A stílusest időtartama: 2 óra

 • A stílusest helyszíne: 1148 Budapest Egressy út 75.

Részvételi díj:

 • Bevezető ár: 6.500 Ft/fő

 • A részvétel feltétele: a teljes részvételi díj előre történő kifizetése

 • A jelentkezésnél kérlek jelöld be, hogy melyik stílusest időpontra jelentkezel

  Most a következő ajánlatom van számodra:

  • 2 alkalom esetén 6.000 Ft  a részvételi díj, azaz 12.000 Ft 13.000 Ft helyett eldöntheted, hogy melyik stílusesten veszel részt
  • 3 alkalom esetén 5.800 Ft a részvételi díj, azaz 17.400 Ft 19.500 Ft helyett

  L. Kottlár Edit szín és stílustanácsadó, az enjoy your style megálmodója, a stílusest házigazdája

  Örömmel tölt el, hogy azzal foglalkozhatok, amit nagyon szeretek, és ami a szenvedélyem. Nagy karrierváltás történt az életemben, hiszen 15 év HR-es multi környezetből kilépve megálmodtam az enjoy your style-t. Már kislánykoromban a színek, ruhák, formák és a szépség bűvöletében éltem. Nagymamám varrónő, nagypapám úriszabó volt, anyukám pedig a legcsinosabb nő, mintha mindig divatlapból lépett volna ki. A próbababa mindig ott állt a szoba közepén és én csak ámultam, hogy a szebbnél szebb ruhák, blúzok, kabátok hogyan kelnek életre, míg végül eljutnak tulajdonosukhoz.

  Munkám során több száz hölggyel találkoztam, akiknek önbizalmat és magabiztosságot tudtam adni a mindennapokra az egyéni tanácsadások, workshopok, céges előadások, vagy céges stílustréningek alkalmával. 

  Megmutatom, mi az a plusz, ami benned van, amivel felszínre hozhatod a benned rejlő szépséget, a nőiességet, amivel magabiztos lehetsz a mindennapokban. Célom nem az átváltoztatás, hanem inspiráció nyújtása az egyéni stílusod kialakításához. Már számtalanszor tartottam online stílusesteket, és azok sikeressége, és az új stúdió megnyitása ösztönzött arra, hogy személyesen is tartsak ilyen eseményeket.

  Korábbi stílusestekről mondták:

  “Nem csak a pulóver létezik, most már tudom, hanem egy jó mellénnyel, egy jó nagy meleg színes sállal, vagy egy poncsóval is fel dobhatjuk az öltözködésünket. Jó tippeket kaptam, hogy milyen cipőt vagy csizmát viseljek egy-egy szetthez. Valamint, hogy a harisnya hogyan harmonizáljon a lábbelivel.”

  Braxatoris Mónika

  “Tetszett az interaktivitás, hogy lehetett kérdezni. …. a rétegzés ellenére is lehet csinos valaki, kilóktól függetlenül. Ajánlanám másnak is a stílusestet, jó kis csajos, énidős program volt.” 

  Pap-Mednyánszki Jusztina

  “Szerettem volna profi tippeket hallani, és amikor olvastam, hogy ez egyben a szalon megnyitója is, úgy éreztem semmiképpen nem hagynám ki. Ami nagyon tetszett, az az előadás módja, a vetítés, és hogy voltak benne interaktív része…..A stílusestet szívből ajánlom minden nő társamnak! Szívem szerint a számomra legfontosabbakat befizetném Hozzád tanácsadásra egytől egyig.” 

  Zuckermann Dóra

  Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével tudsz:

  Melyik stílusest időpontra jelentkezel? (Ha több alkalomra jönnél, azokat is jelöld meg!)

  GDPR