Stílusest, ahol a középpontban Te vagy

Exkluzív estek csodás hölgyeknek

Az enjoy your style stúdiója helyet ad olyan közösségi eseményeknek, stílusesteknek is, ahol a középpontban Te vagy, és minden Rólad szól.

Fantasztikus nőkkel találkozhatsz, ahol minden a divat, a stílus, a nőies megjelenés körül forog. A stílusesteken azonnal hasznosítható stílustippeket és ötleteket kapsz, hogy nőiesebb, stílusosabb és csinosabb legyél a mindennapokban.

Egy olyan közösségi tér, ahol lehetőség van kiszakadni a munkából, a mindennapi mókuskerékből, és teljesen feltöltődve fogsz hazamenni, mintha kicseréltek volna. A jó hangulat és a kikapcsolódás garantált!

Neked szól:

$

Ha szeretnél fejlődni, a nőiességedet felszínre hozni.

$

Ha szeretnél egy kis pluszt, varázslatot, ragyogást becsempészni a mindennapi öltözökdésbe.

$

Ha szeretnél feltöltődni.

$

Ha szeretnél nagyszerű nők társaságában eltölteni 2 tartalmas órát, ami lelkileg is feltölt.

A stílusest tematikája

A 2,5 órás tematikus stílusestek alkamával mindig más-más témát járunk körbe.

Ilyen témákat: hogyan viseld a színeket, hogyan öltözz az alkatodnak megfelelően, amit sok öltözködési tipp is kiegészít. 

Vendégelőadókat is meghívok érdekes, és izgalmas témákban.

Sokkal több, mint egy interaktív előadás!

$

A tanácsadói ruhatáram nagy segítség lesz, amin keresztül megmutatom neked a ruhákat, ékszereket, egyéb kiegészítőket, a különböző szabásvonalakat, mintákat. Természetesen szett ötleteket is mutatok, ami segíti a vizualizációt, és aminek segítségével te is könnyebben érted a miérteket. Pl. megmutatom hogyan kösd meg a sálat, hová tedd az övet a kabáton/ruhán, hogyan viseld a rövid vagy hosszú láncot.

$

Választ kapsz minden kérdésedre is. Így nagyon sokat tudsz tanulni mások kérdéseiből is, ami esetleg fontos lehet számodra is.

$

Azonnal hasznosítható stílustippeket és ötleteket kapsz, hogy nőiesebb, stílusosabb és csinosabb legyél a mindennapokban, és amiket már másnap ki is tudsz próbálni a saját ruhatáradban.

Mit kapsz még a hasznos tudáson kívül?

N

Közösségi élményt, fantasztikus nők társaságában, akik emelik egymást.

N

Exkluzív stúdió hangulat, ami lehetővé teszi, hogy kint hagyd a külvilágot, és csak magadra koncentrálj

N

Csajos kapcsolódás. Olyan nőkkel találkozol, akik ugyan különböző élethelyzetben vannak, de az öltözködés terén ugyanazokkal a problémákkal, gondokkal küszködnek, mint te

N

Évszakhoz, témához illő catering, ami emeli az est fényét. Ilyen pl. egy finom tea, forralt bor, pezsgő, bor, apró sós és édes sütemények, bejgli.

A következő időszakban az alábbi stílusestek lesznek, a következő témákban:

2024. április 26. (péntek)

A kiegészítők ereje

Nem tudod hogyan kombináld a ruhákat, az ékszerekkel és a különféle kiegészítőkkel? Szeretnél stílusos lenne, de nem akarsz túlzásba sem esni? Gondot okoz hogyan kombináld a fülbevaló-lánc-karkötő szettet? Azon töröd a fejed, hogy milyen színű legyen az öv, cipő, és táska, hogy jó legyen az összhatás?

Megmutatom, hogyan tudod könnyen kiválasztani a megfelelő ékszereket. Megmutatom, hogyan érdemes variálni az egyes kiegészítőket, hogy harmonikus, és csinos legyen a szetted. Megmutatom, hogy mire figyelj egy laza szett, és egy ünnepi szett kiegészítéseként.

2024. május 10. (péntek)

Farmerben is stílusosan, és nőiesen

Macerás megtalálni a tökéletes farmert? Bajban vagy, hogy melyik szín és fazon lenne jó? Arról már nem is beszélve, hogy milyen magas legyen a dereka, milyen hosszú legyen a szára, milyen legyen a szárbősége? És mi a helyzet a koptatással? Ha koptatott, akkor milyen irányú legyen és mennyi? Milyen anyagból készüljön? Hol legyenek a zsebei? Mindezt még tetőzi, hogy szeretnél csinos és nőies lenni a farmeres szettekben? Mivel kombináld, hogy ne legyen unalmas a mindennapokban?

Megmutatom, hogyan tudsz stílusos és csinos lenni farmerben is! A végére járunk minden farmer típusnak! Megtudod, hogy melyik alkatnak melyik fazon előnyös. Megmutatom, hogy ezt az univerzális és multifunkcionális darabot hogyan tudod lezseren és elegánsan viselni. Segítek, hogy tudatos légy a farmer vásárlás során, amivel időt, pénzt és energiát spórolsz magadnak.

2024. május 31. (péntek)

Így pakolj stresszmentesen a nyaralásra! Praktikus tippek és nyári alapdarabok!

Örökös stressz a nyaralásra pakolás? Már napokkal előtte feszült vagy, mit és hogyan pakolj a bőröndbe? Legszívesebben az egész ruhatárat elvinnéd magaddal? Ha túl sok ruhát, cipőt viszel magaddal, akkor a felét sosem veszed fel? Attól félsz valami fontos otthon marad?

Megmutatom, hogyan érdemes nekiállni a nyaralás előtti pakolásnak. Segítek, hogyan tudod optimálisan megtervezni mire van szükséged pontosan. Megmutatom milyen alapdarabokat vigyél magaddal, amik igazi jolly joker darabok lesznek. Rengetet stílustippet kapsz az egyes alapdarabok kombinálására, amivel szinte gyerekjáték lesz szetteket összeraknod a nyaralás alatt.

Vendégeim az est folyamán: 

Magdus Erna, Női önismereti mentor abban segít, hogyan lehet igazán emlékezetes és önfeledt a nyaralás. Hogyan tudod elkerülni a konflikust a családtagjaiddal, és hogyan legyél magabiztosabb a strandon.

Zuckermann Dóra, a Jewelynx megálmodója, ékszer tervező. Dóri csodaszép ékszer kollekcióval vár téged. A nyári szettekhez beszerezheted a tökéletes kiegészítőket is!

A jelentkezés részletei:

Létszám és időtartam:

 • A stílusest max. 12 fős

 • A stílusest időtartama: 2,5 óra

 • A stílusest helyszíne: 1148 Budapest Egressy út 75.

Részvételi díj:

 • Részvételi díj: 14.000 Ft/fő

 • A részvétel feltétele: a teljes részvételi díj előre történő kifizetése

 • A jelentkezésnél kérlek jelöld be, hogy melyik stílusest időpontra jelentkezel

  Most a következő ajánlatom van számodra:

  • 2 alkalom esetén 13.000 Ft  a részvételi díj, azaz 26.00 Ft 28.000 Ft helyett

  L. Kottlár Edit szín és stílustanácsadó, az enjoy your style megálmodója, a stílusest házigazdája

  Örömmel tölt el, hogy azzal foglalkozhatok, amit nagyon szeretek, és ami a szenvedélyem. Nagy karrierváltás történt az életemben, hiszen 15 év HR-es multi környezetből kilépve megálmodtam az enjoy your style-t. Már kislánykoromban a színek, ruhák, formák és a szépség bűvöletében éltem. Nagymamám varrónő, nagypapám úriszabó volt, anyukám pedig a legcsinosabb nő, mintha mindig divatlapból lépett volna ki. A próbababa mindig ott állt a szoba közepén és én csak ámultam, hogy a szebbnél szebb ruhák, blúzok, kabátok hogyan kelnek életre, míg végül eljutnak tulajdonosukhoz.

  Munkám során több száz hölggyel találkoztam, akiknek önbizalmat és magabiztosságot tudtam adni a mindennapokra az egyéni tanácsadások, workshopok, céges előadások, vagy céges stílustréningek alkalmával. 

  Megmutatom, mi az a plusz, ami benned van, amivel felszínre hozhatod a benned rejlő szépséget, a nőiességet, amivel magabiztos lehetsz a mindennapokban. Célom nem az átváltoztatás, hanem inspiráció nyújtása az egyéni stílusod kialakításához. Már számtalanszor tartottam online stílusesteket, és azok sikeressége, és az új stúdió megnyitása ösztönzött arra, hogy személyesen is tartsak ilyen eseményeket.

  Minden alkalommal fantasztikus nőkkel találkozom, akik nyitottak a stílusuk, megjelenésük fejlesztésére, és mindig hihetetlen női energiák jellemzik ezeket az esteket.

  Korábbi stílusestekről mondták:

  “Szuper volt ez a program Edit, hálásan köszönöm Neked és a társaságnak ezt az estét! Rengeteg hasznosítható ötletet kaptam Tőled ismét! Gyönyörű a stúdió, igazi karácsonyi hangulatot teremtettél és megint szíved lelked beletetted. Ennél jobb péntek esti programot nem is kaphattam volna. Mégegyszer köszönöm. Minden Nőnek felírnálak receptre. Pusziiii”

  Kuzmi Enikő

  “Mindig hasznos tippeket kapok. Valamint ez egy csajos este, és ki tudok kapcsolódni a hétköznapokból. Más kérdései által pedig új ötleteket kapok. És persze a hangulat, a helyszín, az ellátás kitűnő. Ahogy fogadsz minket, már öröm belépni. Mindig valami alkalomhoz illő finomsággal készülsz. Nagyon jó a társaság, nagyon sok nevetés és persze a sok ötlet, amit kapok. A csillogó ruhák mindig lenyűgöznek. Jók voltak a szettet, amiket hoztál. Az én alkatomra is mindig van valamilyen ötlet, hogy hogyan tudom a ruhát előnyösen viselni. Valamint, hogy egy kiegészítő mennyire megváltoztat még egy egyszerű ruhát is és ez nem pénzkérdés.”

  Andrásiné Braxatoris Mónika

   “Leginkább az tetszett, hogy nem csak egy projektoron vetítettél, hanem konkrétan megmutattad a gyakorlatban is a ruhákkal, kiegészítőkkel az ötleteket. Nekem ezek sokkal jobban megmaradnak. No meg a hangulat, hát az pazar volt! A stúdió hangulata, a forralt bor, meg a csajok, így volt ez komplett egész, semmilyen hiányérzetem nem volt!”

  V. Zsuzsi

  Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével tudsz:

  Melyik stílusest időpontra jelentkezel? (Ha több alkalomra jönnél, azokat is jelöld meg!)

  GDPR