Így törj ki a szürkeségből!

Online stílusest

2024. február 2. 18.00 óra

Csajos, kikapcsolódós, és hasznos! Indítsd te is egy szuper programmal az újévet! Ennyit igazán megérdemelsz te is, hogy ragyogj és magabiztos NŐ légy a mindennapokban!

Most egy kivételes lehetőséget szeretnék neked ajánlani évindító meglepetésként. Szeretnék kedveskedni neked, így a tavalyi stílusestekből a legfontosabb témákat szeretném veled megosztani egy online stílusest formájában.

Korábban is volt már hasonló online stílusest, amiket nagyon szerettetek, hiszen azonnal hasznosítható stílustippeket kaptatok.

Időpont: 2024. február 2. 18.00 óra

Részvételi díj (tavalyi bevezető áron): 6.500 Ft/fő

Helyszín: online zoom (visszanézhető)

(A linket a regisztráció és fizetés után fogom megküldeni a résztvevők számára.)

Jelentkezési határidő: 2024. február 1. éjfélig

Miről lesz szó?

$

Hogyan öltözz télen is színesen.

$

Megmutatom, hogyan tudsz izgalmas szetteket télen is összeállítani, amihez nem feltétlen szükséges tetőtől talpig színesben lenned.

$

Könnyen alkalmazható gyakorlati tippeket kapsz a réteges öltözködéshez

$

Gyakorlati példákon keresztül megmutatom, hogy az ünnepi/alkalmi öltözködés a szekrényedből sem kivitelezhetetlen.

Miért ezeket a témákat hozom neked?

$

Mert ezek a témák örökzöld témák, soha nem évülnek el! Bombabiztos tudást kapsz, amiket bármikor bevethetsz az év bármely napján!

Hogyan tudod mindezeket alkalmazni?

$

A réteges öltözködést már tavasszal élesben is kipróbálhatod, és alkalmazhatod ősszel is a tippeket.

$

A téli öltözködés még javában aktuális, és olyan tippeket kapsz a színek alkalmazására, ami bármilyen szettben, bármilyen évszakban alkalmazható.

$

Az ünnepi/alkalmi stílustippekkel pedig bármilyen évközben lévő eseményre frappánsan, gyorsan, ötletesen fel tudsz majd öltözködni.

Bónuszként hasznos ötleteket kapsz, hogyan tudsz okosan, pénztárcakímélő technikákkal felépíteni egy olyan ruhatárat, amiből öröm lesz majd a mindennapi öltözködés.

Ugye jól hangzik? Ne hagyd ki te sem ezt a vissza nem térő, egyszeri kivételes alkalmat!

Akik már résztvettek a korábbi stílusesteken:

“Nagyon klassz este volt, a megszokott profizmus tőled. Sok új stílus ötletet kaptam, amiket igyekszem majd alkalmazni. Köszönöm az élményt!”

Végvári Anikó

“A réteges öltözködés téma megragadott. A réteges öltözködésről nekem mindig a pulóver jut eszembe és amit aláveszünk. Nem csak a pulóver létezik, most már tudom, hanem egy jó mellénnyel, egy jó nagy meleg színes sállal, vagy egy poncsóval is fel dobhatjuk az öltözködésünket. Nálam most a mellény lett a favorit. De jó tippeket kaptam, hogy milyen cipőt vagy csizmát viseljek egy-egy szetthez. Valamint, hogy a harisnya hogyan harmonizáljon a lábbelivel.”

Andrásiné Braxatoris Mónika

Kikapcsolódás, feltöltődés, kiszakadás a szürke hétköznapokból, tanulás. Imádom Edit stílusát, személyiségét, őszinteségét. Mindig elvarázsolt az energiája, a precizitása, az odafigyelése. … A kardigán elengáns is lehet, ha harisnyát viselek, akkor a cipő mindig legyen sötétebb, mint a harisnya.”

Szepessi Hausmann Alíz

L. Kottlár Edit szín és stílustanácsadó, az enjoy your style megálmodója, a stílusest házigazdája

Már kislánykoromban a színek, ruhák, formák és a szépség bűvöletében éltem. Nagymamám varrónő, nagypapám úriszabó volt. A próbababa mindig ott állt a szoba közepén és én csak ámultam, hogy a szebbnél szebb ruhák, blúzok, kabátok hogyan kelnek életre, míg végül eljutnak tulajdonosukhoz.

15 év multinacionális HR munkám során is folyamatosan kerestem az új fejlődési irányokat, és így találtam rá jelenlegi kedvenc területemre, a személyes stílusfejlesztésre.

A célom nem önmagában az átváltoztatás, hanem inspiráció nyújtása az egyéni stílusod kialakításához.

Abban segítek, hogy örömöd legyen azokban a színekben és formákban, amikkel rátalálsz önmagadra.

Tarts velem te is egy inspiráló estre, ahol minden csak rólad szól!