Stílustippek a mindennapokra

 A nőies és magabiztos megjelenéshez

Ingyenes e-book

Megmutatom neked az ingyenes e-book segítségével, hogyan tudsz kialakítani egy tudatos és fenntartható gardróbot úgy, hogy közben jól is érzed magad a bőrödben

Olyan stílustippeket, és ötleteket mutatok, amik az elmúlt évek során a stílustanácsadáson, gardróbrendezésen, és közös vásárlás során volt fókuszban.

A stílus tanulható és fejleszthető! Ha tudjuk mi áll jól, miben érezzük jól magunkat, az mindenképp ad egy plusz magabiztosságot.

Tekints a stílusodra is úgy, mint egy folyamatos utazásra, ahol folyamatosan fejleszted a megjelenésed.

Neked szól az ingyenes e-book, ha

$

Szeretnél stílusos és magabiztos lenni a mindennapokban.

$

Szeretnél nőies és csinos lenni.

$

Szeretnéd, ha a ruháid téged tükröznének.

$

Szeretnél tudatosabb lenni a gardróbod kialakításában.

Segít az ingyenes e-book, ha

$

Szeretnéd felszínre hozni a benned rejlő szépséget.

$

Szeretnéd a nőiességed hangsúlyozni.

$

Szeretnéd, hogy öröm legyen az öltözködés.

$

Szeretnéd végre jól érezni magad a bőrödben!

Ha mindezekre megtalálod a választ, akkor innentől kezdve egy jó játék lesz a mindennapi öltözködés. Mutasd meg, ki is vagy valójában!

Ha jól érzed magad a ruháidban, akkor nő az önbizalmad, sokkal magabiztosabb leszel, ami hatással van a magánéletedre, és a munkádra is.

Erre is választ kapsz az e-bookban:

N

Hogyan alakítsd ki a stílusod

N

Miért jó, ha ismered a színtípusod

N

Miért jó, ha tisztában vagy a testi adottságaiddal

N

Ha nem szeretnél feketét viselni, akkor itt a megoldás

N

Ha egy szín nem előnyös arcközelben, de szereted, akkor így viseld

N

Így viseld a színes kiegészítőket

N

A nude (testszínű) cipő, és ami mögötte van

N

Mit csinálj, ha egy szín nem illik a személyiségedhez

Rólam

L. Kottlár Edit vagyok, szín és stílustanácsadó, az enjoy your style megálmodója.

2018-ban nagy karrierváltás történt az életemben. A 15 év HR-es multi környezet után azzal foglalkozom, ami a szenvedélyem is egyben. Stílustanácsadóként több száz hölggyel találkoztam, akiknek önbizalmat és magabiztosságot tudtam adni a mindennapokra az egyéni tanácsadások, workshopok, céges előadások, vagy céges stílustréningek alkalmával.

Megmutatom, mi az a plusz, ami benned van, amit érdemes hangsúlyozni.

A célom nem önmagában az átváltoztatás, hanem inspiráció nyújtása az egyéni stílusod kialakításához.

Segítek, hogy apró stílustrükkökkel, és tudatossággal felfedezd a benned rejlő szépséget, és örömöd legyen azokban a színekben és formákban, amikkel rátalálsz önmagadra.

Akik már jártak nálam tanácsadáson

„Megmutatom, hogy mi az a plusz, ami benned van, amitől magabiztos NŐ lehetsz a mindennapokban.” Ezzel az ígérettel csábít Edit, és ez egy Nála töltött nap végére valósággá is válik. A végtelen kedvességével és empátiájával olyan inspiráló környezetet teremt, annyi segítséget ad, hogy arra eszmélsz rá, hogy én ezt miért is nem évekkel ezelőtt tapasztaltam meg. Számomra a legnagyobb segítség az volt, hogy olyan ruhák/kiegészítők is előkerültek, amit magamtól soha nem próbálta volna. És látva az eredményt, kár lett volna kihagyni őket.”

Imre Kornélia

“Nehezen szántam rá magam a tanácsadásra, mert szeretem a jól megszokott dolgokat és tudtam, hogy ez nagy változást hoz a ruhatáramban. Tipikusan az az ember voltam, aki a jól megszokott bő fazonú, fekete ruhákban érezte jól magát. Olyan, mintha Edit kinyitotta volna a szemem. Idáig csak azért vettem fel reggel a ruháimat hogy ne legyek meztelen. Mostmár imádok öltözközni, kiegészítőket, ruhákat vásárolni. Edit által megszerettem a színeket, különböző szabásvonalakat. Nagyon jól éreztem magam ebben a pár órában, teljesen ki tudtam kapcsolódni. (nálam ez nagy szó!!! ) Ez köszönhető a kedvességének, a profizmusának, és a gyönyörű szép stúdiónak. Legszívesebben az összes ismerősömet elküldeném hozzá. Köszönöm Edit!”

Bíró Erika

“Kicsit izgultam a találkozás előtt, de Edit barátságos és közvetlen fogadtatásával ez hamar elillant. Rengeteg tanácsot és ötletet kaptam, hogy mivel dobhatom fel akar apró változtatásokkal is a meglévő ruhatáramat illetve a színkendők segítségével azt is meg tudtam mely színek állnak igazán jól. A frizura és smink tippek is nagyon hasznosak voltak számomra. Mindenkinek ajánlanám ezt a kalandos utazást, aki kész elindulni saját maga és a színek, fazonok felfedezésének útján. Köszönöm szépen Edit! “

Sánta-Szappanos Júlia

Stílustippek a mindennapokra!
Ingyenes e-book