Szín és stílus workshop

„A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól hogy mennyi pénze van.”

(Giorgio Armani)

Régóta szeretnéd tudni, hogy…

…milyen színekben lesz igazán harmonikus a megjelenésed? Nem szeretnél több megbánt vásárlást? Szeretnéd végre tudni, milyen rúzst és pirosítót válassz?

Kiscsoportos (3-4 fő) tanácsadáson elsajátítod azokat az ismereteket, melyek segítségével könnyebben eligazodsz a színek, szabásvonalak világában. A tanácsadáson mindenkit kendővel tesztelek és megmutatom a legelőnyösebb színeit. A színekhez megnézzük, hogy milyen hajszín és smink a legideálisabb. Átbeszéljük a testalkatodhoz legelőnyösebb fazonokat, szabásvonalakat. A kiegészítőkkel, sálakkal, ékszerekkel, övekkel pedig sok olyan apró stílustrükköt mutatok, amikkel izgalmasabbá teheted mindennapi megjelenésed.

Kérlek hozz magaddal 2-3 olyan ruhát, amit nagyon szeretsz, és 2-3 olyat is, ami bár divatos, de valamiért mégsem hordod, és ne felejtsd elhozni a sminkkészleted sem. Ezenfelül 1-2 kiegészítőt is hozhatsz: pl. sálat, ékszert, cipőt.

A workshopon lehetőséged lesz különböző ruhadarabokat és kiegészítőket is felpróbálni a tanácsadói ruhatáramból. Itt élesben is tesztelheted a színeidet és a számodra előnyös fazonokat.

A jelentkezés részletei

Létszám és időtartam:

  • A workshop min. 3 fő jelentkezése esetén kerül megtartásra.
  • A workshop időtartama: 4-5 óra létszámtól függően
  • A workshop helyszíne: 1148 Budapest, Egressy út 75.

Részvételi díj:

  • 32.000,- Ft/fő,
  • A jelentkezés feltétele: 10.000,- Ft előleg befizetése, mellyel biztosítod a workshopon való részvételed, és amit meg nem jelenés esetén nem áll módomban visszatéríteni.
  • Kérlek írd meg a jelentkezésnél, hogy melyik workshop időpontra jelentkezel.
  • A feltüntetett ár budapesti helyszínre vonatkozik. A vidéki workshopok áráról e-mailben vagy telefonon tudok tájékoztatást adni.

A szolgáltatás ajándékkártya formájában is elérhető.

Az én ajándékom Neked

N

Workshop után kapsz tőlem egy összefoglaló anyagot az alkatokról, amiben további hasznos stílustippeket találsz a mindennapokra.

N

Workshop után 1 hétig válaszolok a felmerülő kérdéseidre, és küldhetsz nekem 3 outfit fotót is elemzésre.

N

Kapsz tőlem egy 10%-os enjoy your style kupont, amit 1 hónapig tudsz felhasználni:

N

Ha néhány hónap elteltével nem vagy elégedett a színeiddel, vagy nem érzed komfortosnak őket, akkor gyere vissza hozzám, és garanciálisan tesztelem ismét a színeidet.

Korábbi workshopokról mondták:

“Nekem is részem volt egy csodás, csajos napban Edittel. Már egy ideje nézegetem az ilyen oldalakat, de nem találtam senkit, aki mindenféle szempontból szimpatikus lett volna nekem, míg rá nem találtam Editre.?

Egy pillanatig sem bántam meg. Nagyon sok jó tanácsot kaptam, és új dolgokat is megtanultam magamról. Például, kaptam egy kis önbizalmat. Ajánlom azoknak, akik kis „kényeztetésre” vágynak, mikor, csak magára figyel az ember lánya, és még segítenek is benne. Van, aki egy kis önbizalomért volt ott, volt akinek ez az év a megújulás éve, minden szempontból, volt ki még keresi magát, volt ki a hétköznapok megszokásából szeretne kilépni, kicsit színesebbé szeretne válni. Négyen voltunk, teljesen különbözőek, különböző élethelyzetből. Edit, mégis tudott, elsősorban a szakértelmével és kedvességével jó hangulatot varázsolni. Egymás biztatása, meghallgatása, megismerése nekem sokat jelentett, még ha csak egy kis időt töltöttünk is együtt. Mindenkinek ajánlom az enjoyyourstyle szín-és stílustanácsadást, higgyétek el, jó helyen lesztek!? Hívjátok el a barátnőtöket is! Köszönjük Edit!?

Szép napot, és csodás színeket mindenkinek!? “

Babanics Marianna

“Szuper élmény volt Editnél a stílustanácsadás❣️! Hárman voltunk a csoportban, az ismeretlenségből nagyon gyorsan egymásra hangolódtunk, mintha régi jó ismerősök lennénk, úgy telt el az egész program. Edit kedvesen és végtelenül csajosan kalauzolt minket a stílusok, színek világában. A legjobban a “kendőzés” tetszett, ahol kiderült, mely típusba tartozom. Sokáig billegett a léc, de Edit magabiztos szakmai tudásának, szépérzékének köszönhetően sikerült ezt is kideríteni. A tanácsadáson szinte mindenre kitértünk, egyénre szabottan kaptunk ötleteket a színeken kívül a ruhák és kiegészítők fazonjára, stílusára. Sőt, még a sminkünk is előkerült és csajszisan rögtön csereberéltünk ? A rengeteg hasznos információból azóta jónéhányat sikerült beépítenem a hétköznapjaimba. Átpakoltam a gardróbomat és célirányosan keresem a boltban a nekem megfelelő formákat, színeket – ezzel időt, energiát és pénzt spórolva.

Szívből ajánlom Editet mindenkinek, aki szeretne nőként megújulni, megerősíteni a nőiességét és önbizalmát!”

Nagy Hajnalka

“Azóta el is kezdtem tudatosan vásárolni. Sokkal gyorsabb. Régen kétszer annyi ideig válogattam és bevonultam vagy 2 tucat próbálni valóval, és vettem 4-5 db-ot. Amiből 1 tuti fekete volt, 1-2 pedig mellé fogás. Most felpróbálok 5-6 ruhadarabot, és abból megveszek 1-2. Mert csak a méretben, színben a legjobbakat veszem. Sokkal többet is hordom az új szerzeményeket. Elkezdtem kísérletezni a színekkel. Smink: vettem pirosítót amit ajánlottál. Használom és szeretem. Nagyon élvezem a tudatos vásárlást, azóta nincsenek mellényúlásaim. És kerülöm azokat a gyönyörű színeket, amelyek bár nagyon tetszenek, de tudom hogy nem fognak jól állni. Köszi Edit mindent.” 

Nothnágel Krisztina

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével tudsz

Melyik workshop időpontra jelentkezel?

GDPR