Szín és stílus workshop

Egy csajos nap, ami csak Rólad szól!

Hozzuk felszínre a benned rejlő szépséget, és nőiességet!

Te is szeretnéd finomítani a stílusod, hogy magabiztos és nőies légy? Már régóta keresed a tökéletes énidős, csajos programot ehhez? Szívesen megosztanád másokkal az öltözködéssel kapcsolatos kihívásaid, és tanulnál másoktól is? Esetleg barátnőddel, anyukáddal, lányoddal, testvéreddel keresel egy lélekemelő, kikapcsolódós, közös élményt?

Akkor a 3-4 fős kiscsoportos tanácsadás a legjobb program számodra!

Megmutatom, mi az a plusz, ami benned van, amitől magabiztos, önazonos, és nőies lesz a megjelenésed.

Szín- és stílus workshop

A célom, hogy apró stílustrükkökkel, és tudatossággal felfedezd a benned rejlő szépséget, és szeresd azt a nőt, aki a tükörből néz vissza rád. Inspirációt nyújtok az egyéni stílusod kialakításához.

Szeretem a munkám és számomra az a legnagyobb öröm, ha látom, hogy nőként is kiteljesedsz, és jól érzed magad a bőrödben. Mindez egy csoda csajos környezetben, a tágas, napfényes, tanácsadói gardróbbal felszerelt stúdiómban történik! Olyan hangulatot teremtek számodra, ahol garantáltan kint hagyod a valóságot, és csak te vagy!

Szín- és stílus workshop

Neked szól a Szín és stílus workshop:

N

Ha nem tudod mi áll igazán jól.

N
Ha nem tudod milyen színek a legjobbak számodra.
N
Ha bajban vagy mit mivel kombinálj.
N
Ha csak bolyongsz a plázában, és nem találod a megfelelő ruhát, kiegészítőt.
N
Ha szeretnél tudatosabban vásárolni.
N

Ha már nem szeretnél több megbánt vásárlást.

N
Ha szeretnéd, hogy nőiesebb és csinosabb legyél a mindennapokban.
N
Ha szeretnél csajosabb szetteket.
N
Ha szeretnéd végre megtalálni a tökéletes rúzst és pirosítót.
N
Ha szeretnél időt spórolni a reggeli készülődésnél.
N

Ha szeretnél minél több bókot bezsebelni.

Mi történik a Szín és stílus workshopon?

100%-ban gyakorlatias, hasznos, énidős csajos program!

A kiscsoportos tanácsadások mindig limitált létszámmal (max. 3-4 fő) történnek, mert kiemelt figyelmet szentelek minden résztvevőnek. Ez nagyon fontos számomra, így tudok személyre szabott stílustippeket, tanácsokat adni neked is. Minden felmerülő kérdésedre választ kapsz.

Szín- és stílus workshop
N

Beszélgetéssel kezdjük, hogy a résztvevőkkel egymásra hangolódjunk. Beszélünk a jelenlegi élethelyzetedről (munkádról, szabadidős tevékenységedről) és a ruhatáradról. Mi a legnagyobb kihívás számodra az öltözködésben. És ami a legfontosabb: milyen céllal kerestél fel, miben tudok neked segíteni.

N

A színelemzés során megtudod milyen színek előnyösek arcközbelben, színkombinációkat mutatok, amivel izgalmasabbá teheted a szetteket.

N

Rúzst és pirosítót is próbálunk, megbeszéljük milyen sminkszínek előnyösek.

N

Javaslatot teszek a hajformádra és a hajszínedre, ami illik a személyiségedhez is.

N

Átbeszéljük a testalkatodhoz legelőnyösebb fazonokat, szabásvonalakat. Optikai trükköket mutatok, amiket te is bármikor bevethetsz.

N

A kiegészítőkkel, sálakkal, ékszerekkel, övekkel pedig sok olyan apró stílustrükköt mutatok, amikkel izgalmasabbá teheted mindennapi megjelenésed.

N

Pénztárcakímélő ötleteket kapsz a vásárláshoz.

Miért hozd magaddal a kedvenc és kevésbé szeretett darabjaid a workshopra?

Mert sokkal több lehetőség van a ruhádban, mint ahogy gondolod!

Mindig kérlek, hogy a tanácsadásra hozz magaddal 2-3 szerelem ruhát, amit sokszor viselsz, és 2-3 olyat is, amit szinte sosem viselsz. Színelemzés és alkatelemzés után megnézzük azokat a darabokat is. Belebújsz, kielemezzük, és új értelmet adunk a ruháknak egy-egy kiegészítővel, vagy éppen megbeszéljük miért lenne érdemes elengedni azt a darabot. Ezt fontosnak tartom, mert a saját ruhádon keresztül is sokat tanulhatsz, és otthon sokkal könnyebb lesz a gardróbrendezés, és különböző szettek összeállítása is.

Extra

A workshopon lehetőséged lesz különböző ruhadarabokat és kiegészítőket is felpróbálni a tanácsadói ruhatáramból. Itt élesben is tesztelheted a színeidet és a számodra előnyös fazonokat.

Szín- és stílus workshop
Szín- és stílus workshop
Szín- és stílus workshop
Szín- és stílus workshop

Mi lehet még az előnye Szín és stílus workshopnak?

Biztonságos közegben érezheted magad, ahol megnyílhatsz és ragyoghatsz. Olyan nőkkel találkozhatsz, akik hasonló helyzetben vannak, hasonló dolgok iránt érdeklődnek, ahogy te is. Inspiráló, segítő, és egymást erősítő emberekkel tudsz találkozni, ahol még barátságok is születhetnek. A workshop alkalmával arányosan kevesebb idő jut rád, de rengeteget tanulhatsz másoktól a színelemzés, az alkatelemzés során, ami segítség számodra is, hogy jobban eligazodj a színek, fazonok világában. Nagyon gyakran közös kérdések merülnek fel, de azáltal, hogy többen vagytok, esetleg mások tehetik fel azokat a kérdéseket, amelyek neked ott nem jutnak az eszedbe (vagy nem mered megkérdezni).Tapasztalatom szerint saját magunkkal mindig kritikusabb vagyunk, és jobban elfogadjuk önmagunkat, ha ezt másik is megerősítik.

Ha mindezek ellenére úgy érzed, hogy nem feltétlen illik a személyiségedhez az ilyen típusú tanácsadás, vagy azt szeretnéd, hogy fókuszáltan csak Rád figyeljek, akkor válaszd inkább az egyéni Szín, alkat és stílustanácsadást.

Szín- és stílus workshop

Ajándékom Neked

N

Nem engedem el a kezed: Workshop után 1 hétig válaszolok a felmerülő kérdéseidre, és küldhetsz nekem 3 outfit fotót is elemzésre.

N

Összefoglaló anyag: színekről és alkatokról, amiben további hasznos stílustippeket találsz a mindennapokra.

N

10%-os enjoy your style kupon, amit 2 hónapig tudsz felhasználni:

N

Garancia a színelemzésre: Ha néhány hónap elteltével nem vagy elégedett a színeiddel, vagy nem érzed komfortosnak őket, akkor gyere vissza hozzám, és garanciálisan tesztelem ismét a színeidet.

Garantálom, hogy kihozzuk belőled a legjobbat. Egy igazán felejthetetlen és hasznos élménnyel fogsz gazdagodni, tudatosabb leszel a gardróbod kiépítésében, a vásárlások során, és ezáltal magabiztosabb leszel a mindennapokban.

TIPP: Gyere el barátnőddel, anyukáddal, testvéreddel, lányoddal, kolleganőddel! A legjobb csajos program! Egy felejthetetlen közös élmény, ami egyben egy hosszútávú befektetés is!

Szín- és stílus workshop

Akik már jártak a Szín és stílus workshopon

„Annyira jó volt a tükör előtt ülni és kendőzni, beszélgetni, próbálgatni a színeket és a formákat, variálni az apró kiegészítőket, elfelejteni a hétköznapokat, és belépni egy másik világba, ahol csak arra koncentrálunk, hogy mitől leszünk még többek, még szebbek, miközben az lehettem, aki vagyok.”

K. Erika

„Régóta terveztem szín- alkat-stílus tanácsadáson részt venni, most jött el a pillanat, jelentkeztem Edithez! Nagyon vártam az alkalmat, és nem csalódtam! Egy utazás volt, önmagam jobb megismerésében, nőiességem jobb érvényesítésében! Szín- és stílus hiedelmek és korlátok omlottak le, mit mivel és hogy érdemes felvenni! Tényleg más emberként jöttem el Edittől! Remek, nagyon hangulatos, otthonos helyszín és egy remek tanácsadó/házigazda Edit személyében! Tiszta szívből ajánlom őt, köszönöm ezt a szuper napot!”

K. Julianna

“Azóta el is kezdtem tudatosan vásárolni. Sokkal gyorsabb. Régen kétszer annyi ideig válogattam és bevonultam vagy 2 tucat próbálni valóval, és vettem 4-5 db-ot. Amiből 1 tuti fekete volt, 1-2 pedig mellé fogás. Most felpróbálok 5-6 ruhadarabot, és abból megveszek 1-2. Mert csak a méretben, színben a legjobbakat veszem. Sokkal többet is hordom az új szerzeményeket. Elkezdtem kísérletezni a színekkel. Smink: vettem pirosítót amit ajánlottál. Használom és szeretem. Nagyon élvezem a tudatos vásárlást, azóta nincsenek mellényúlásaim. És kerülöm azokat a gyönyörű színeket, amelyek bár nagyon tetszenek, de tudom hogy nem fognak jól állni. Köszi Edit mindent.”

N. Krisztina

Szín- és stílus workshop
Szín- és stílus workshop
Szín- és stílus workshop
Szín- és stílus workshop
Szín- és stílus workshop
Szín- és stílus workshop

Foglald le a helyed mielőbb!

Kezdj el ragyogni kívül-belül!

A helyek száma limitált, ezért kérlek, vedd figyelembe, hogy a foglalás a jelentkezések sorrendjében történik!

$

Létszám és időtartam:

  • A workshop min. 3 fő jelentkezése esetén kerül megtartásra.
  • A workshop időtartama: 4-5 óra létszámtól függően
  • A workshop helyszíne: 1148 Budapest, Egressy út 75. (A parkolás ingyenes a ház előtt.)
$

Részvételi díj: 38.000,- Ft/fő

$

A jelentkezés feltétele:

  • 15.000,- Ft előleg befizetése, mellyel biztosítod a workshopon való részvételed, és amit meg nem jelenés esetén nem áll módomban visszatéríteni.
  • Kérlek írd meg a jelentkezésnél, hogy melyik workshop időpontra jelentkezel.
  • A feltüntetett ár budapesti helyszínre vonatkozik.
  • ÚJ: Igény szerint zártkörű, privát szervezésű workshop-ot is tartok (min. 3-5 fő részvételével). Erre vonatkozó igényedet kérlek, a jelentkezési űrlapban jelezd! A vidéki workshopok áráról e-mailben vagy telefonon tudok tájékoztatást adni.
  • A szolgáltatás ajándékkártya formájában is elérhető.
Szín- és stílus workshop

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével tudsz

A jelentkezés feltétele 15.000,- Ft/fő előleg előre utalása. Kérlek a számlázási adatok mezőben, add meg, milyen számlázási címre állíthatom ki az előlegszámlát! Ajándékkártya vásárlása esetén a teljes összeg kerül kiszámlázásra.

Melyik workshop időpontra jelentkezel?

GDPR