Szín és stílus workshop

„A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól hogy mennyi pénze van.”

(Giorgio Armani)

Régóta szeretnéd tudni, hogy…

…milyen színekben lesz igazán harmonikus a megjelenésed? Nem szeretnél több megbánt vásárlást? Szeretnéd végre tudni, milyen rúzst és pirosítót válassz?

Kiscsoportos (3-4 fő) tanácsadáson elsajátítod azokat az ismereteket, melyek segítségével könnyebben eligazodsz a színek, szabásvonalak világában. A tanácsadáson mindenkit kendővel tesztelek és megmutatom a legelőnyösebb színeit. A színekhez megnézzük, hogy milyen hajszín és smink a legideálisabb. Átbeszéljük, a testalkatodhoz legelőnyösebb fazonokat, szabásvonalakat. A kiegészítőkkel, sálakkal, ékszerekkel, övekkel pedig sok olyan apró stílustrükköt mutatok, amikkel izgalmasabbá teheted mindennapi megjelenésed.

Kérlek hozz magaddal 2-3 olyan ruhát, amit nagyon szeretsz, és 2-3 olyat is, ami bár divatos, de valamiért mégsem hordod, és ne felejtsd elhozni a sminkkészleted sem. Ezenfelül 1-2 kiegészítőt is hozhatsz: pl. sálat, ékszert, cipőt.

A workshopon lehetőséged lesz különböző ruhadarabokat és kiegészítőket is felpróbálni.

A jelentkezés részletei

Létszám és időtartam:

  • A workshop min. 3 fő jelentkezése esetén kerül megtartásra.
  • A workshop időtartama: 4-5 óra létszámtól függően

Részvételi díj:

  • 30.000,- Ft/fő,
  • A jelentkezés feltétele: 5.000,- Ft előleg befizetése, mellyel biztosítod a workshopon való részvételed, és amit meg nem jelenés esetén nem áll módomban visszatéríteni.
  • Kérlek írd meg a jelentkezésnél, hogy melyik workshop időpontra jelentkezel.
  • A feltüntetett ár budapesti helyszínre vonatkozik. A vidéki workshopok áráról e-mailben vagy telefonon tudok tájékoztatást adni.

A szolgáltatás ajándékkártya formájában is elérhető.