Páros szín-, alkat- és stílustanácsadás

„A kiöltözős játék körülbelül 5 éves korban kezdődik és sosem ér véget igazán.”

(Kate Spade)

Szeretnétek egy közös megújulást velem?

Szívesen jönnél barátnőddel, testvéreddel egy csajos napra, vagy anyukáddal egy anya-lánya napra, vagy akár pároddal egy közös megújulásra?

A páros vagy csoportos tanácsadás kedvezményes áron vehető igénybe.

Ha szeretnéd megosztani az élményt másokkal is (barátnőddel, pároddal), akkor válaszd a páros vagy csoportos tanácsadást!

Hogyan történik a tanácsadás?

01

A színtanácsadás során az arcotok közelébe helyezett színkendők segítségével megtaláljuk a számotokra előnyös színeket és meghatározzuk, hogy melyik évszaktípusba tartoztok. Megnézzük, melyek azok a színek, amelyek harmonizálnak a bőr, a szem, és a száj színével, melyektől lesz igazán üde és ragyogó az arcotok. A jól megválasztott smink és hajszín is elengedhetetlen. Ezért a színkendőzés után rúzsokat és pirosítókat is tesztelünk, így azonnal látjátok, hogy egy jó árnyalatú rúzs és pirosító milyen sokat ad a megjelenéshez. Javaslatot teszek, hogy milyen hajszín és hajforma a legideálisabb, valamint tanácsot kaptok arra vonatkozóan is, hogy milyen színű ékszereket és kiegészítőket érdemes választanotok, arany vagy ezüst színűt.

Lehetőség van személyre szabott sminkelési tanácsokra profi sminkestől, miközben egy nappali sminket készít nektek.

02

A testalkatelemzés során megnézzük, hogy melyik testalkat típusba tartoztok, és annak megfelelően melyik testrészt érdemes kiemelni és melyiket korrigálni. Egy jó fazon, egy trükkös szabás, vagy egy jól megválasztott kiegészítő csodákra képes. Átbeszéljük a hosszanti és a szélességi arányok figyelembevételével, hogy milyen az ideális nyakkivágás, szoknyahossz, nadrágfazon. Megbeszéljük, hogy milyen mintás darabokat érdemes viselnetek, és hogyan érdemes viselnetek. A kiegészítőkről sem feledkezünk meg, megnézzük hogyan viseljétek az ékszereket, sálakat, öveket, cipőket.

03

A páros vagy csoportos szín, alkat és stílustanácsadás után szeretettel várlak titeket az Enjoy Stíluskávézó zárt facebook csoportomban, ahol egy inspiráló női közösség vár. Segítséget kérhettek a tagoktól, és tőlem is, ha bármilyen kérdésetek lenne.

04

A színtípus elemzés természetes fényben történik, ezért az időpont egyeztetésnél ezt mindenképp figyelembe kell vennünk. Ezért a páros tanácsadásokat a kora délelőtti órákban, legkésőbb 13.00 órakor kezdjük.

A szolgáltatás időtartama:

  • 4-5 óra létszámtól függően

A szolgáltatás ára:

  • 42.000,- Ft/fő,
  • sminktanácsadással: 60.000 Ft/fő

A szolgáltatás ajándékkártya formájában is elérhető.