Páros szín-, alkat- és stílustanácsadás

„A kiöltözős játék körülbelül 5 éves korban kezdődik és sosem ér véget igazán.”

(Kate Spade)

Szeretnétek egy közös megújulást velem?

Szívesen jönnél barátnőddel, testvéreddel egy csajos napra, vagy anyukáddal egy anya-lánya napra, vagy akár pároddal egy közös megújulásra?

A páros szín, alkat és stílustanácsadás kedvezményes áron vehető igénybe.

Ha szeretnéd megosztani az élményt másokkal is (barátnőddel, anyukáddal, lányoddal pároddal), akkor válaszd a páros tanácsadást!

Hogyan történik a tanácsadás?

01

A színelemzés során az arcotok közelébe helyezett színkendők segítségével megtaláljuk a számotokra előnyös színeket és meghatározzuk, hogy melyik évszaktípusba tartoztok. Megnézzük, melyek azok a színek, amelyek harmonizálnak a bőr, a szem, és a száj színével, melyektől lesz igazán üde és ragyogó az arcotok. A jól megválasztott smink és hajszín is elengedhetetlen. Ezért a színkendőzés után rúzsokat és pirosítókat is tesztelünk, így azonnal látjátok, hogy egy jó árnyalatú rúzs és pirosító milyen sokat ad a megjelenéshez. Javaslatot teszek, hogy milyen hajszín és hajforma a legideálisabb, valamint tanácsot kaptok arra vonatkozóan is, hogy milyen színű ékszereket és kiegészítőket érdemes választanotok, arany vagy ezüst színűt.

Lehetőség van személyre szabott sminkelési tanácsokra profi sminkestől, miközben egy nappali sminket készít nektek.

02

A testalkatelemzés során megnézzük, hogy melyik testalkat típusba tartoztok, és annak megfelelően melyik testrészt érdemes kiemelni és melyiket korrigálni. Egy jó fazon, egy trükkös szabás, vagy egy jól megválasztott kiegészítő csodákra képes. Átbeszéljük a hosszanti és a szélességi arányok figyelembevételével, hogy milyen az ideális nyakkivágás, szoknyahossz, nadrágfazon. Megbeszéljük, hogy milyen mintás darabokat érdemes viselnetek, és hogyan érdemes viselnetek. A kiegészítőkről sem feledkezünk meg, megnézzük hogyan viseljétek az ékszereket, sálakat, öveket, cipőket.

03

A páros szín, alkat és stílustanácsadás után szeretettel várlak titeket az Enjoy Stíluskávézó ingyenes zárt facebook csoportomban, ahol egy inspiráló női közösség vár. Segítséget kérhettek a tagoktól, és tőlem is, ha bármilyen kérdésetek lenne.

04

A színtípus elemzés természetes fényben történik, ezért az időpont egyeztetésnél ezt mindenképp figyelembe kell vennünk. Ezért a páros tanácsadásokat a kora délelőtti órákban, legkésőbb 13.00 órakor kezdjük.

Ajándékom Neked

N

Nem engedem el a kezed: Tanácsadás után 1 hétig válaszolok a felmerülő kérdéseidre, és küldhetsz nekem 3 outfit fotót is elemzésre.

N

Összefoglaló anyag: színekről és alkatokról, amiben további hasznos stílustippeket találsz a mindennapokra.

N

10%-os enjoy your style kupon, amit 2 hónapig tudsz felhasználni:

N

Garancia a színelemzésre: Ha néhány hónap elteltével nem vagy elégedett a színeiddel, vagy nem érzed komfortosnak őket, akkor gyere vissza hozzám, és garanciálisan tesztelem ismét a színeidet.

Garantálom, hogy kihozzuk belőled a legjobbat. Egy igazán felejthetetlen és hasznos élménnyel fogsz gazdagodni, tudatosabb leszel a gardróbod kiépítésében, a vásárlások során, és ezáltal magabiztosabb leszel a mindennapokban.

TIPP: Gyere el barátnőddel, anyukáddal, testvéreddel, lányoddal, kolleganőddel! A legjobb csajos program! Egy felejthetetlen közös élmény, ami egyben egy hosszútávú befektetés is!

Szín- és stílus workshop

A szolgáltatás időtartama:

  • 4 óra

A szolgáltatás ára:

  • 48.000,- Ft/fő,
  • sminktanácsadással: 68.000 Ft/fő

A szolgáltatás ajándékkártya formájában is elérhető.