Szín-, alkat- és stílustanácsadás

„A stílus egy módja annak, hogy elmondd ki vagy, anélkül, hogy megszólalnál.”

(Rachel Zoe)

Szeretnél magabiztosabb lenni a mindennapokban?

A szín-, alkat- és stílustanácsadás egy olyan komplex szolgáltatás, melynek keretében finomítjuk és kialakítjuk a saját stílusod.

Olyan eszköztárat és tudatosságot kapsz tőlem, amellyel könnyedén tudod építeni a saját gardróbodat, jobban eligazodsz az üzletek kínálatában, tudod milyen kiegészítőket érdemes beszerezned. Magabiztos leszel a mindennapokban, ami a környezetedre is hatással lesz.

Hogyan történik a tanácsadás?

01

Első találkozáskor mindig beszélgetéssel kezdjük; a munkádról, a szabadidős tevékenységedről, és a ruhatáradról. Melyek a kedvenc és kevésbé használt ruhadarabjaid. És ami a legfontosabb: milyen céllal kerestél fel, miben tudok neked segíteni. Majd együtt megtaláljuk számodra azt a stílust, ami a személyiségeddel összhangban van, és számodra önazonos.

02

A színtanácsadás során az arcod közelébe helyezett színkendők segítségével megtaláljuk a számodra előnyös színeket és meghatározzuk, hogy melyik évszaktípusba tartozol. Megnézzük, melyek azok a színek, amelyek harmonizálnak a bőröd, a szemed, és a szád színével, melyektől igazán üde és ragyogó lesz az arcod. A jól megválasztott smink és hajszín is elengedhetetlen. Ezért a színkendőzés után rúzsokat és pirosítókat is tesztelünk, így azonnal látod, hogy egy jó árnyalatú rúzs és pirosító milyen sokat ad a megjelenéshez. Javaslatot teszek, hogy milyen hajszín és hajforma a számodra legideálisabb, valamint tanácsot kapsz arra vonatkozóan is, hogy milyen színű ékszereket és kiegészítőket érdemes választanod. Megtudod, hogy az arany vagy az ezüst illik a színeidhez.

03

A testalkatelemzés során megnézzük, hogy melyik testalkat típusba tartozol, és annak megfelelően melyik testrészed érdemes kiemelned és melyiket korrigálnod. Egy jó fazon, egy trükkös szabás, vagy egy jól megválasztott kiegészítő csodákra képes. Átbeszéljük a hosszanti és a szélességi arányok figyelembevételével, hogy milyen az ideális nyakkivágás, szoknyahossz, nadrágfazon. Megbeszéljük, hogy milyen mintás darabokat érdemes viselned, és hogyan érdemes viselned. A kiegészítőkről sem feledkezünk meg, megnézzük hogyan viseld az ékszereket, sálakat, öveket, cipőket.

04

Megbeszéljük milyen alapdarabokat érdemes beszerezned, és sok olyan trükköt kapsz tőlem, hogy egy jól kombinálható ruhatárad legyen.
Lehetőség van személyre szabott sminkelési tanácsokra profi sminkestől, miközben egy nappali sminket készít neked.

05

A szín, alkat és stílustanácsadás után szeretettel várlak az Enjoy Stíluskávézó zárt facebook csoportomban, ahol egy inspiráló női közösség vár. Segítséget kérhetsz a tagoktól, és tőlem is, ha bármilyen kérdésed lenne.

06

A színtípus elemzés természetes fényben történik, ezért az időpont egyeztetésnél ezt mindenképp figyelembe kell vennünk. A téli időszakban délután 13:00-kor tudunk kezdeni, hogy mindenképp megfelelőek legyenek a fények.

A szolgáltatás időtartama:

  • 3 óra,
  • sminktanácsadással: 4 óra

A szolgáltatás ára:

  • 45.000,- Ft/fő,
  • sminktanácsadással: 63.000 Ft/fő

A szolgáltatás ajándékkártya formájában is elérhető