Egyéni szín-, alkat- és stílustanácsadás

„A stílus egy módja annak, hogy elmondd ki vagy, anélkül, hogy megszólalnál.”

(Rachel Zoe)

Szeretnél magabiztosabb lenni a mindennapokban?

A szín-, alkat- és stílustanácsadás egy olyan komplex szolgáltatás, melynek keretében finomítjuk és kialakítjuk a saját stílusod.

Olyan eszköztárat és tudatosságot kapsz tőlem, amellyel könnyedén tudod építeni a saját gardróbodat, jobban eligazodsz az üzletek kínálatában, tudod milyen kiegészítőket érdemes beszerezned. Magabiztos leszel a mindennapokban, ami a környezetedre is hatással lesz.

Szín-, alkat- és stílustanácsadás L. Kottlár Edit stylist segítségével

Hogyan zajlik a szín-, alkat- és stílustanácsadás?

01

Első találkozáskor mindig beszélgetéssel kezdjük; a munkádról, a szabadidős tevékenységedről, és a ruhatáradról. Melyek a kedvenc és kevésbé használt ruhadarabjaid. És ami a legfontosabb: milyen céllal kerestél fel, miben tudok neked segíteni. Majd együtt megtaláljuk számodra azt a stílust, ami a személyiségeddel összhangban van, és számodra önazonos.

02

A színtanácsadás során az arcod közelébe helyezett színkendők segítségével megtaláljuk a számodra előnyös színeket és meghatározzuk, hogy melyik évszaktípusba tartozol. Megnézzük, melyek azok a színek, amelyek harmonizálnak a bőröd, a szemed, és a szád színével, melyektől igazán üde és ragyogó lesz az arcod. A jól megválasztott smink és hajszín is elengedhetetlen. Ezért a színkendőzés után rúzsokat és pirosítókat is tesztelünk, így azonnal látod, hogy egy jó árnyalatú rúzs és pirosító milyen sokat ad a megjelenéshez. Javaslatot teszek, hogy milyen hajszín és hajforma a számodra legideálisabb, valamint tanácsot kapsz arra vonatkozóan is, hogy milyen színű ékszereket és kiegészítőket érdemes választanod. Megtudod, hogy az arany vagy az ezüst illik a színeidhez.

03

A testalkatelemzés során megnézzük, hogy melyik testalkat típusba tartozol, és annak megfelelően melyik testrészed érdemes kiemelned és melyiket korrigálnod. Egy jó fazon, egy trükkös szabás, vagy egy jól megválasztott kiegészítő csodákra képes. Átbeszéljük a hosszanti és a szélességi arányok figyelembevételével, hogy milyen az ideális nyakkivágás, szoknyahossz, nadrágfazon. Megbeszéljük, hogy milyen mintás darabokat érdemes viselned, és hogyan érdemes viselned. A kiegészítőkről sem feledkezünk meg, megnézzük hogyan viseld az ékszereket, sálakat, öveket, cipőket.

04

Megbeszéljük milyen alapdarabokat érdemes beszerezned, és sok olyan trükköt kapsz tőlem, hogy egy jól kombinálható ruhatárad legyen. Lehetőség van személyre szabott sminkelési tanácsokra profi sminkestől, miközben egy nappali sminket készít neked.

05

A szín, alkat és stílustanácsadás után szeretettel várlak az Enjoy Stíluskávézó ingyenes zárt facebook csoportomban, ahol egy inspiráló női közösség vár. Segítséget kérhetsz a tagoktól, és tőlem is, ha bármilyen kérdésed lenne.

06

A színelemzés természetes fényben történik, ezért az időpont egyeztetésnél ezt mindenképp figyelembe kell vennünk. A téli időszakban délután 13:00-kor tudunk kezdeni, hogy mindenképp megfelelőek legyenek a fények.

Ajándékom Neked

N

Nem engedem el a kezed: Tanácsadás után 1 hétig válaszolok a felmerülő kérdéseidre, és küldhetsz nekem 3 outfit fotót is elemzésre.

N

Összefoglaló anyag: színekről és alkatokról, amiben további hasznos stílustippeket találsz a mindennapokra.

N

10%-os enjoy your style kupon, amit 2 hónapig tudsz felhasználni:

N

Garancia a színelemzésre: Ha néhány hónap elteltével nem vagy elégedett a színeiddel, vagy nem érzed komfortosnak őket, akkor gyere vissza hozzám, és garanciálisan tesztelem ismét a színeidet.

Garantálom, hogy kihozzuk belőled a legjobbat. Egy igazán felejthetetlen és hasznos élménnyel fogsz gazdagodni, tudatosabb leszel a gardróbod kiépítésében, a vásárlások során, és ezáltal magabiztosabb leszel a mindennapokban.

Szín- és stílus workshop
Egyénre szabott szín-, alkat- és stílustanácsadás L. Kottlár Edittel

A szín-, alkat- és stílustanácsadás időtartama:

  • 3 óra,
  • sminktanácsadással: 4 óra

A szolgáltatás ára:

  • 58.000,- Ft/fő,
  • sminktanácsadással: 78.000 Ft/fő

A szolgáltatás ajándékkártya formájában is elérhető

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan zajlik a színtanácsadás?

A színtanácsadás során egy fehér beterítő kendőt teszek a nyakadba (mint a fodrásznál) és letakarom a hajad is egy fehér fejpánttal. Erre azért van szükség, mert, hogy milyen színek állnak jól a bőrtónusod és a szemszíned mutatja meg, a haj ilyen szempontból másodlagos. Egy rossz hajszín félrevezető tud lenni a színmeghatározásnál. Ezután a színes kendők – piros, rózsaszín, kék, zöld… – hideg, meleg, világos, élénk, sötét árnyalatait a nyakadba teszem, és megnézzük, hogy milyen hatással vannak az arcodra; derít, üdít vagy éppen sápaszt, vagy öregít. A legvégén kiderül, hogy melyik évszaktípus színei a legjobbak számodra. Rúzst és pirosítót próbálunk, és megbeszéljük milyen hajszín előnyös a színeidhez.

Tényleg nem viselhetek sminket?

A színelemzés smink nélkül történik, ugyanis az alapozó, a szemhéjsmink, szemceruza mind befolyásolják a pontos évszaktípus besorolást. Természetesen jöhetsz hozzám sminkben is, amit nálam van lehetőséged lemosni. A színelemzés egy intim, biztonságos környezetben történik, ahol csak mi vagyunk.

Változik a színtípusunk a korunkkal?

Alapvetően nem változik a színtípusunk. 12 éves kortól megállapítható, ki melyik évszaktípusba tartozik. Az viszont előfordulhat, hogy változókor, vagy az idősebb kor esetén fakul a bőrünk, a hajszínünk, így egy kicsit árnyalatnyi különbség lehet a palettánk színeiben. A fő évszaktípus azonban megmarad. (Ha valaki nyár típus, az nem lesz tavasz, és fordítva.)

Télen nyáron is ugyanazokat a színeket viseljük?

Igen. A színtípusunk nem változik az évszakokkal. Ugyanazokat a színeket érdemes viselni minden évszakban, hiszen azoktól a színektől leszünk szebbek, fiatalabbak, üdébbek. A nyári lebarnult bőrhöz nyugodtan viselhetünk élénkebb, erőteljesebb színeket. Ilyenkor egyébként is bátrabbak vagyunk a színek és kiegészítők terén. Arra viszont érdemes figyelni, hogy a színelemzés ne erősen lebarnult bőrrel történjen, és a szoláriumot is mellőzzük tanácsadás előtt 3-4 héttel, hogy ne vigye félre a színtípus meghatározást.

Mi történik, ha nem tetszik valamelyik szín az ajánlott színpalettáról?

A színelemzés során meghatározott színtípus egy jó iránytű a jövőre nézve, ami megkönnyíti a gardróbrendezést és a vásárlást. Tudatosabbak leszel amivel időt, energiát és pénzt spórolsz magadnak. Nem lesz több megbánt vásárlás, ami nagyon nyomasztó tud lenni a mindennapokban. Ha valamelyik színnel nem sikerült megbarátkozni, akkor azt ne viseld egyelőre, de kísérletezhetsz is velük apró felüleleten kiegészítő (ékszer, cipő, táska, öv) formájában. A lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben!

Akik már jártak szín-, alkat- és stílustanácsadáson:

“Olyan, mintha Edit kinyitotta volna a szemem. Idáig csak azért vettem fel reggel a ruháimat hogy ne legyek meztelen. Mostmár imádok öltözközni, kiegészítőket, ruhákat vásárolni. Edit által megszerettem a színeket, különböző szabásvonalakat.

Nagyon jól éreztem magam ebben a pár órában, teljesen ki tudtam kapcsolódni. (nálam ez nagy szó!!! ) Ez köszönhető a kedvességének, a profizmusának, és a gyönyörű szép stúdiónak. Legszívesebben az összes ismerősömet elküldeném hozzá. Köszönöm Edit!”

Bíró Erika

“Nagyon köszönöm a közösen töltött minőségi időt, és gratulálok az új stúdióhoz. Ezen a helyen tényleg úgy érzi magát az ember, mint egy sztár. Egészen más oldaláról ismertem meg Nálad, ezeket a dolgokat, és a Te profizmusod és iránymutató kedvességed által, már más színben látok mindent, és egy új színvilág nyílt meg előttem. Stílustanácsadás maximális odafigyeléssel: színtípus, testalkat, életstílus és személyiség – Edit Te mindenre figyeltél, de legfőképpen Rám. Mindenkinek szívből ajánlom hogy veled találkozzon.”

Hordós Tímea

“Drága Edit! Pontosan azt kaptam a tanácsadáson, amit szerettem volna, amire vágytam. Teljes káosz volt a fejemben a színtípusokat illetően, amit remekül rendbe tettünk így együtt.  Nagyon jól éreztem magam és sok olyat tanultam Tőled, ami biztosan egész életemben hasznomra válik. Köszönöm Neked.”

Neumann Noémi

Egyénre szabott szín-, alkat- és stílustanácsadás L. Kottlár Edittel

L. Kottlár Edit szín és stílustanácsadó, az enjoy your style megálmodója

Örömmel tölt el, hogy azzal foglalkozhatok, amit nagyon szeretek, és ami a szenvedélyem. Nagy karrierváltás történt az életemben, hiszen 15 év HR-es multi környezetből kilépve megálmodtam az enjoy your style-t. Már kislánykoromban a színek, ruhák, formák és a szépség bűvöletében éltem. Nagymamám varrónő, nagypapám úriszabó volt. A próbababa mindig ott állt a szoba közepén és én csak ámultam, hogy a szebbnél szebb ruhák, blúzok, kabátok hogyan kelnek életre, míg végül eljutnak tulajdonosukhoz.

Munkám során több száz hölggyel találkoztam, akiknek önbizalmat és magabiztosságot tudtam adni a mindennapokra az egyéni tanácsadások, workshopok, céges előadások, vagy céges stílustréningek alkalmával

A szín, alkat és stílustanácsadás az egyik legizgalmasabb terület számomra. Fantasztikus érzés részese lenni a megújulásotoknak, és a nőiességetek kiteljesedésének. Imádom, amikor megcsillan a szemetek egy jó színnél, vagy amikor a rúzst és pirosítót próbáljuk. A tanácsadói ruhatáramból pedig számtalan fazont és színt tudtok próbálni a stílustanácsadás során, így élesben is gyakorolhatjátok a tanultakat. Olyan tudást kaptok, amivel könnyebb lesz a gardróbrendezés, és a vásárlás is. Tudatosságot kaptok, amivel időt, pénzt spóroltok hosszú távon.

Megmutatom, mi az a plusz, ami benned van, amivel felszínre hozhatod a benned rejlő szépséget, amivel magabiztos lehetsz a mindennapokban. Célom nem az átváltoztatás, hanem inspiráció nyújtása az egyéni stílusod kialakításához.