Ismerj meg

L. Kottlár Edit vagyok, szín- és stílustanácsadó,
az enjoy your style megálmodója.

Már kislánykoromban a színek, ruhák, formák és a szépség bűvöletében éltem. Nagymamám varrónő, nagypapám úriszabó volt. A próbababa mindig ott állt a szoba közepén és én csak ámultam, hogy a szebbnél szebb ruhák, blúzok, kabátok hogyan kelnek életre, míg végül eljutnak tulajdonosukhoz.

Vidéki kis házukban a divatlapokat lapozgatva mindig arról álmodoztam, hogy egyszer nekem is csodaszép ruháim lesznek. Ma is meghatódom, ha a próbababán lévő kék csipkés blúzra gondolok, amit nekem varrt a szeretett nagymamám.

Ahogy teltek-múltak az évek, minden élethelyzet más-más stílust hozott, míg rátaláltam a saját, igazi stílusomra, amit azóta is színesítek. A legfontosabbnak azt tartom, hogy a külsőm és a belsőm is harmóniába került, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy valóban örömmel éljem az életemet.

Átéltem az első randit, lázasan készültem az esküvőmre, kismamaként és anyaként megtapasztaltam a testi-lelki változásokat, és a multivilág magasságai és mélységei is rabul ejtettek.

Mindig is világos volt számomra, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni, ezért választottam a HR manager szakot.

15 év multinacionális HR munkám során is folyamatosan kerestem az új fejlődési irányokat, és így találtam rá jelenlegi kedvenc területemre, a személyes stílusfejlesztésre.

Hálásan gondolok eddigi tanítóimra a Lucia Divatakadémia oktatójára, a Style Institute tanáraira, és a Mod’Art Színszakértő iskolából Pirityi Éva színszakértőre.

Megmutatom, mi az a plusz, ami benned van, amitől magabiztos leszel a mindennapokban.

A tanácsadás során a célom nem önmagában az átváltoztatás, hanem inspiráció nyújtása az egyéni stílusod kialakításához.

Abban segítek, hogy örömöd legyen azokban a színekben és formákban, amikkel rátalálsz önmagadra.

Enjoy Stíluskávézó

Azért hoztam létre ezt a zárt Facebook csoportot, hogy kialakuljon egy jó hangulatú közösség, ahol szívesen beszélgettek másokkal is a stílusos megjelenésről és inspirációt kaptok a mindennapi öltözködéssel, megjelenéssel kapcsolatban.

  • Érdekes és izgalmas témákat hozok nektek, amik foglalkoztatnak elsősorban bennünket, nőket a mindennapokban. Örülök, ha aktívak vagytok, hozzászóltok, biztatjátok egymást.
  • Kérdezhettek tőlem is, ebben az esetben jelöljetek meg a bejegyzésben, hogy értesülhessek róla.
  • Hozhattok ti is bármilyen témát, amely stílussal, divattal, harmonikus megjelenéssel kapcsolatos.
  • Megoszthatjátok, hogy hol szereztétek be kedvenc ruháitokat, kiegészítőiteket.
  • Megmutathatjátok a kedvenc szetteket, hogy inspiráljuk egymást.
  • Megoszthatjátok a nálam szerzett, a stílustanácsadással kapcsolatos élményeiteket, az azóta történt változásokat, megújulásotok történetét. Ez másoknak is érdekes, és segítség lehet a megfelelő szolgáltatás kiválasztásában.
  • Elsőként fogtok értesülni az enjoy your style kedvezményekről, újdonságokról.