Stílus tetőtől talpig program nőknek!

„Te döntöd el, hogy ki vagy, és miként fejezed ki önmagad azáltal, ahogyan öltözöl.”

(Gianni Versace)

Te is szeretnél önazonos, és magabiztos vállalkozó- vagy vezető nő lenni a mindennapokban?

Szeretnéd megtanulni, hogyan kommunikálj a megjelenéseddel úgy, hogy az összhangban legyen a személyiségeddel, és mindez hozzájáruljon az üzleti/vezetői/karriercéljaid megvalósításához? És közben jól is érezd magad a bőrödben?

Segítek, hogy a megjelenésed is támogassa az énmárkád, akár vállalkozóként, vagy vezető munkavállalóként.

Kommunikálj a megjelenéseddel is, és vidd sikerre a saját márkád!

Vállalkozó- vagy vezető nőként sokszor az alábbi nehézségekbe ütközünk:

(amit én is megtapasztaltam az énmárka kialakításakor)
$

Ki vagyok én tulajdonképpen?

$

Mit képviselek, és mi a célom ezzel?

$

Ki a célcsoportom?

$

Hogyan pozícionáljam magam a piacon?

$

Hogyan legyek megnyerő és magabiztos?

$

Hogyan tudom kialakítani a személyes brandem/énmárkámat?

Ha jól érzed magad a bőrödben, sikeres lehetsz az üzleti életben is!

A jó hírem, hogy a stílus tanulható és fejleszthető! Ha tudjuk mi áll jól, miben érezzük jól magunkat, az mindenképp ad egy plusz magabiztosságot. Segítek, hogy a megjelenésed is támogassa az énmárkád.

Mi a Stílus tetőtől talpig nőknek program célja és mit kapsz tőlem?

N

Stílus profilod kialakítása, ami segít, hogy felfedezd a benned rejlő szépséget, ami magabiztosságot ad a mindennapokra.

N

Megtudod milyen színekkel érdemes játszani, és milyen fazon, forma emeli ki szépségedet.

N

A megújulásod érdekében a személyiségedre, és a céljaidra fókuszálok, hogy összhangban legyen a stílusod a személyiségeddel, és támogassa az énmárkád.

N

Életre szóló tudást, és eszköztárat kapsz tőlem, ami segít, hogy magabiztos légy a mindennapokban, és harmonikus legyen a megjelenésed.

N

Végig fogom a kezed a megújulásod útján, és garantálom neked, hogy nemcsak a program után, hanem már közben is jól érzed magad.

N

Szakértelmet, vidámságot, sok mosolyt és humort.

Erősítsd az énmárkád stílusos és magabiztos megjelenéssel, és valósítsd meg az álmod! Légy egyedi és hiteles a vállalkozásodban/üzleti életben, és közben érezd jól magad!

Neked szól a Stílus tetőtől talpig nőknek program, ha

N

Vállalkozó nő vagy

N

Közép- vagy felsővezető nőként dolgozol

Ügyféltalálkozó, tárgyalás, megbeszélés, konferencia – Mit vegyek fel?

Ugye neked is ismerős? Lehetsz coach, tréner, kézműves, webdesigner, social media manager vagy közép és felsővezető egy nagy cégnél.

Küldetésem

Segítek, hogy egyedi, hiteles és magabiztos vállalkozó nő, közép- vagy felsővezető nő légy a mindennapokban. Hozzuk ki belőled a legjobbat, egy olyan önazonos stílust, ami hozzájárul az énmárkád megerősítéséhez.

Ha velem dolgozol:

N

Megmutatom, mi az a plusz, ami benned van, mit érdemes hangsúlyozni, hogy a stílusod, és a megjelenésed a vállalkozási/üzleti céljaid elérését támogassa.

N

Megmutatom hogyan hasznosítsd azt a tudást, és eszköztárat, amit tőlem kapsz, hogy magabiztos légy a mindennapokban.

N

Könnyen eligazodsz a színek és formák világában, nem lesz több megbánt vásárlás, így időt, pénzt és energiát spórolsz.

A program 6-8 hetes, amely időtartam alatt folyamatosan kapcsolatban leszünk.

Ezt mondták akik már bizalmat szavaztak nekem

„Amióta tudatosan viselem a színeimet, a környezetem mindegyre szóvá teszi, hogy „ez de jól áll neked”, „hú de passzol ez hozzád”. Jóval szembetűnőbb minden rajtam. Eddig is jól éreztem magam a bőrömben, na de most!! A vásárlásaim sokkal lazábbak és nem érzek késztetést arra, hogy mindenfélét megvegyek. A minőséget választom a mennyiség helyett. Nem beszélve a sminkről. Úgy gondolom a stílustanácsadás egy életre szól és aki egyszer megtapasztalja, az sohasem lesz már ugyanaz az ember. Ezt őszintén így gondolom. Kevés ember van rám nagy hatással, de azt kell mondjam, hogy Edit, megjelenése, hozzáértése számomra kifogástalan. Hiteles tanácsadó. Látszik és érződik rajta, hogy szívből csinálja azt amit és ami engem kimondottan megfogott az a lelkesedése. Imádom amikor valaki profi a területén.”

Kádár Krisztina

„Remek hangulatú stílustanácsadáson vettem részt Editnél! Igazi nőcis program volt – tele divattal, színekkel, formákkal való izgalmas játék, kísérletezés, aminek a végére kialakult a stílus- és színképem magamról! A boltok kínálatát már letisztultabb, tudatosabb módon veszem szemügyre. Hamarosan egy alapos gardrób rendezéssel is tökéletesítem majd a ruhatáramat, az általa javasoltak szerint! Jó szívvel ajánlom minden hölgynek, bármely korosztályból! Úgy gondolom, hogy egy tudatos stilusvezetés az élet számos területén gyümölcsöző fejlődést hoz!”

Horváth Krisztina

„Megmutatom, hogy mi az a plusz, ami benned van, amitől magabiztos NŐ lehetsz a mindennapokban.” Ezzel az ígérettel csábít Edit, és ez egy Nála töltött nap végére valósággá is válik. A végtelen kedvességével és empátiájával olyan inspiráló környezetet teremt, annyi segítséget ad, hogy arra eszmélsz rá, hogy én ezt miért is nem évekkel ezelőtt tapasztaltam meg. Számomra a legnagyobb segítség az volt, hogy olyan ruhák/kiegészítők is előkerültek, amit magamtól soha nem próbálta volna. És látva az eredményt, kár lett volna kihagyni őket.”

Imre Kornélia

Milyen lépésekből áll a program?

0) Díjmentes, feltérképező konzultáció (30 perc)

A programot egy feltérképező konzultációval kezdjük, és megbeszéljük, hogy mi a célod a programmal, ami nagyban segíti a közös munkát.

Megbeszéljük mi a motivációd a stílusod tovább fejlesztésében. Mindez mennyire tükrözi a vállalkozási/üzleti céljaidat, karrier tervedet. Mi a célközönséged, illetve milyen stílust érdemes kialakítani számodra. Kíváncsi vagyok, hogy milyen nehézségeid vannak a stílusoddal, megjelenéseddel kapcsolatban. Ha úgy érzed érdemes belevágni a programba, akkor én is elmondom hogyan dolgozom, és mire számíthatsz a közös munkában. A konzultáció előtt egy kérdőívet küldök neked, ami szintén segíti az előkészítést.

1) Stílus profilod meghatározása (1,5 óra)

Meghatározzuk, hogy a vállalkozásodat/vezető pozíciódat hogyan tudja leginkább támogatni a stílusod, és hogyan érdemes a stílusoddal kommunikálni az ügyfelek/beosztottak felé. Megbeszéljük mire van szükséged a megújuláshoz, ami összhangban van a terveiddel, céljaiddal. Nagyon fontos, hogy nem átváltoztatásról van szó, hanem a stílusod fejlesztéséről, és finomításáról, ami által jól érzed magad a bőrödben. Ez az egyik kulcsa a programnak. Ha jól érzed magad, az a környezetedre is jó hatással van, és a pozitív kisugárzás már fél siker.

Az önazonos stílus meghatározása érdekében feltérképezzük:
• a személyiséged
• vágyott stílusodat és
• üzleti célodat/énmárkádat

Mindezek ismeretében elindulunk egy nagyon izgalmas úton, ami hozzájárul egy stílusos és magabiztos megjelenéshez, és ami hozzád és az énmárkádhoz is maximálisan illeszkedik.

2) Stílus profilod jellemzői (3 óra)
A természetes adottságaidra fókuszálunk, és együtt felfedezzük a benned rejlő szépséget. Minden nőben ott van az a plusz, még benned is, amit elővarázsolunk. Azokat az egyedi stílusjegyeket keressük, amivel hitelesen, magabiztosan és önazonosan tudod képviselni a vállalkozásod/vezetői szereped.
Megmutatom melyek azok a színek, és fazonok, amikkel megmutathatod magad, és a személyiségedet a mindennapokban. Közben folyamatosan a nőiességre, és a szépségre fókuszálunk. Arra törekszem, hogy mindezek eredményeként jól érezd magad a bőrödben.
Egy összefoglaló anyagot is készítek neked a színeidről, sminkről, hajszínről, testalkatodról és stílustippekről, ami egy életre szóló iránymutatás lesz számodra.
3) Gardróbod rendszerezése (gardróbrendezés)
A meglévő gardróbod tartalmát (ruhák, kiegészítők) a stílusprofilod alapján szelektáljuk, hogy az téged tükrözzön, a személyiségedet, és egyben támogassa üzleti céljaidat.

Minden egyes ruhadarabot átnézünk. Megbeszéljük, illetve javaslatot teszek arra, hogy milyen darabokat érdemes megtartani, milyen darabokat nem érdemes megtartani, és milyen darabokat érdemes kis átalakítással megtartani. Cél a gardróbrendezés során az átláthatóság a szekrényedben, hogy könnyen és egyszerűen tudd kiválasztani az alkalomhoz illő ruhád, akár megbeszélésről, tárgyalásról, vagy előadásról van szó. Ebben nagy segítség lesz számodra az is, hogy szetteket állítunk össze a már meglévő darabokból, illetve meghatározzuk, hogy milyen alapdarabokra van szükséged a jövőben, ami majd a következő lépést, azaz a közös vásárlásunkat segíti. A szettekről fotókat is készítünk neked, amit bármikor elővehetsz, és segítségedre lehet. Így olyan gardróbod lesz, ami valóban téged szolgál és az üzleti céljaidat. Ez idő alatt is sokat tanulhatsz magadról, megmutatom hogyan érdemes szettekben gondolkodni, és mi szükséges ahhoz, hogy valóban játék legyen az öltözködés, és ne egy szükséges rossz.

4) Gardróbod finomhangolása (közös vásárlás)
A gardróbod rendszerezése után már egy teljes képet kapunk, hogy milyen darabokat érdemes még beszerezni. Így válik teljessé a rád szabott gardrób, amiben örömöd lesz, és amiből könnyű és gyors lesz a mindennapi öltözködés. Az összeállított lista alapján, és a rendelkezésedre álló költségkeret meghatározása után elmegyünk azokba az üzletekbe, ahol gondosan kiválogatjuk a számodra megfelelő darabokat. A közös vásárlás nagy segítség lesz a későbbi vásárlásaidhoz is, hogy milyen elvek alapján érdemes válogatni, mire érdemes figyelni a különböző alapdarabok beszerzésekor. Minden szettről készítünk fotót, még arról is, amit nem vásárolsz meg, hogy a későbbiekben is segítségedre legyen.
5) Imázs fotózás - opcionális
A program utolsó lépése a fotózás, hogy olyan képek készüljenek rólad, amivel még inkább kifejezheted profizmusodat, és elkötelezettségedet a vállalkozásod/énmárkád iránt. A vizuális tartalom elengedhetetlen az énmárka megteremtéséhez. A képek készülhetnek stúdióban, vagy olyan helyszínen is, ami leginkább jellemző rád és a vállalkozásodra. A fotózásra gondosan kiválogatjuk a szetteket, és én is veled leszek a fotózáson, hogy minden tökéletes legyen. Természetesen egy profi sminkes is segít, hogy a megfelelő sminkszínekben ragyogj a nagy napon.

A szolgáltatás díja és időtartama

A program díja: 240.000 Ft

Részletfizetés lehetséges!

Időtartama: 6-8 hét

Ezt mondták akik már bizalmat szavaztak nekem

„Edit szakértelmén kívül azt emelném még ki, hogy az első perctől olyan hangulatot teremtett aminek élmény volt része lenni. A tanácsadással egybekötött gardróbrendezés során sok hasznos tanácsot kaptam. A célom az, hogy tudatosabb vásárlással egy igazán szerethető, jól kombinálható ruhatáram legyen, ami színesebb annál, mint amivel most büszkélkedhetek. Ez hosszabb idő, tekintve az anyagi lehetőségeimet, viszont jó érzés, hogy már nem olyan megfoghatatlan. Látom mit szeretnék.”

Pompor Tímea

„Edit segítségével olyan tudást szereztem, melynek köszönhetően kevesebb fejtörést fog számomra okozni az öltözködés! ? Bár, a hivatalos szettekről, öltözködési szabályokról már volt némi ismeretem, arról kevesebb, hogy kifejezetten nekem mi áll jól. Az pedig még nagyobb fejtörést okozott, hogyan tudok a hétköznapokban is csinos lenni, vagy összerakni egy lazulósabb szettet. Megfogadva Edit tanácsait, arra is rájöttem, hogyan alakíthatom át a hivatalos szettjeimet úgy, hogy kapjanak egy kis könnyedséget, adott esetben vagányságot. Köszönöm Edit!”

Kovács-Pifka Anna

„Edittel még januárban találkoztam. Mindenkinek ajánlom a Vele történő találkozást. A szín, alkat és stílustanácsadás, gadróbrendezés szolgáltatását vettem igénybe, ami teljes megújulást hozott mind belsőleg, mind külsőleg. Továbbá a színeim tudatában egy közös vásárlás alkalmával is segítséget nyújtott néhány alapdarab megvételéhez. Kedves, pozitív személyiségével sokat hozzátett az általa nyújtott szolgáltatásokhoz. ”

Dlustus Judit

Jelentkezés a Stílus tetőtől talpig nőknek programra

A jelentkezést követően e-mailben kapsz egy kérdőívet, ami segíti a feltérképező beszélgetésünket, és a folyamat alapja lesz.