Ez az a ruhadarab, ami egyszerre tud elegáns és sportos lenni, és bármelyik korosztály számára tökéletes választás. Ma már nem csak a férfiak, de a nők gardróbjában is elengedhetetlen darab, úgy is mondhatnám, hogy igazi jolly joker, ami bármikor bevethető. Éppen ezért tartom fontosnak, hogy szánjunk időt a megfelelő ing megtalálására. Sokszor ez nem is olyan egyszerű, amikor szembesülünk a boltban lévő választékkal. Összeállítottam egy kis segítséget a választáshoz.

Miért is lehet az alapruhatár egyik legjobb darabja?

A fehér ing hallatán talán az ünnepélyesség, és a formalitás jut eszedbe, azonban egy jó minőségű inget viselhetsz kosztümhöz, és farmerhez is – mindkettővel ugyanolyan jól mutat. Hivatalosságát pedig oldani tudod egy lazább anyaggal párosítva, vagy éppen fordítva, bármilyen szettet hivatalossá tudsz tenni vele. Tavaszi/nyári szetteket hoztam nektek inspirációként.

A klasszikus ing hosszú ujjú, és van gallérja. 

A vásárlásnál az alábbiakat érdemes szem előtt tartanod:

  • az ujja ne legyen túlságosan rövid/hosszú
  • ne feszüljön a hátadon, amikor összefonod a karjaidat
  • ha felfelé nyújtózkodsz, ne legyen kint a derekad
  • a vállrész ne essen le
  • ne feszüljön ott, ahol be van gombolva
  • jó minőségű legyen
  • ne legyenek rajta színes gombok
  • ne legyen rajta díszítés, semmi, ami eltér a klasszikustól – most a tuti inget keressük, később majd ráérünk venni “kreatívabb” ingeket

Ha fentieket figyelembe veszed, akkor hosszú távon is megtérül egy jó fehér ing.

A  fehér ing jól variálható a ruhatár egyes darabjaival. Izgalmassá teheted, ha feldobod egy-két karakteres kiegészítővel.

Az “igazit” onnan ismered fel, hogy imádod, hogy ropogós, hogy szinte mindig azt húznád ki a gardróbodból. Egyszerűen jól érzed magad benne, nem látszik át, nem izzadsz bele, nem csúszkál rajtad, be tudod tűrni a nadrágba/szoknyába és hófehér színe van. 

Ha úgy érzed, hogy szükséged van segítségre a megfelelő fehér ing kiválasztásában, vagy a klasszikus alapdarabjaid összeállításában, akkor várlak szeretettel a szín és stílustanácsadáson. Igazi énidős program, ami hosszú távon is egy jó befektetés számodra.

Facebook: https://www.facebook.com/eysstilustanacsadas/

Instagram: @eys.edit