Sokszor megkerestek, hogy melyiket ajánlom, és mi a különbség a kettő között. Ebben segítek most nektek egy kis összefoglalóval. Bármelyik szolgáltatást is választod, mindig beszélgetéssel, egymásra hangolódással kezdjük. Közben sok olyan hasznos információt tudok meg rólad, ami megkönnyíti a közös munkát. Beszélgetünk a jelenlegi élethelyzetedről, miben kéred a segítségem, mesélsz a ruhatáradról, hiszen így tudok igazán személyre szabott tippeket adni.

Az egyéni tanácsadáson csak veled foglalkozom, minden rólad szól a 3,5 óra alatt. Intimebb a hangulat, jobban megnyílhatsz. ️A színkendőzés során, ami egy izgalmas időutazás a színek világába, játszunk a színekkel, színkombinációt mutatok, amikre nem is gondoltál, így sok újdonságot felfedezel te is. Segít abban is, hogy megbarátkozz a számodra idegen színektől, legyen az a lila, a sárga vagy a piros. Megmutatom, milyen kiegészítőket érdemes hordanod, és hogyan tudod becsempészni a mindennapjaidba, izgalmas összhatást elérve.️ Kitérünk a sminkszínekre, megmutatom, milyen rúzstól, pirosítótól ragyog az arcod, és milyen frizurát és hajszínt érdemes kérned a fodrászodtól. ️Testalkatelemzés során, megmutatom milyen szabásvonalak emelik ki leginkább az előnyös adottságaidat.️ Apró stílustrükköket mutatok, hogyan tudod finomítani a saját stílusod.️ Tanácsadás végére pontos képet kapsz, mik azok a jól kombinálható alapdarabok, amitől megújul a gardróbod.

A páros/csoportos tanácsadások (workshopok) igazi közös élmények, akár ismeritek egymást, akár nem. Ha ismeritek egymást, akkor megoszthatod a legkedvesebb pillanatokat az anyukáddal, lányoddal, testvéreddel, férjeddel. Céges csapatépítésnek is remek alkalom a kiscsoportos program. Ha nem ismeritek egymást, akkor is egy fantasztikus élmény, mert olyan emberekkel találkozhatsz, akik hasonló helyzetben vannak, hasonló dolgok iránt érdeklődnek, ahogy te is. Inspiráló, segítő, és egymást erősítő emberekkel tudsz találkozni, ahol még barátságok is születhetnek. A workshop alkalmával arányosan kevesebb idő jut rád, de rengeteget tanulhatsz másoktól a színelemzés, az alkatelemzés során, ami segítség számodra is, hogy jobban eligazodj a színek, fazonok világában. Tapasztalatom szerint saját magunkkal mindig kritikusabb vagyunk, és jobban elfogadjuk önmagunkat, ha ezt másik is megerősítik. Megismered a színeidet, sminkszíneidet, a frizuráddal és a hajszíneddel kapcsolatban tanácsot adok, megmutatom a számodra előnyös fazonokat, és hasznos stílustippeket kapsz a mindennapokra. Segítek, hogy egy jól kombinálható gardróbod legyen.

Tapasztalataim alapján sokkal inkább a páros tanácsadás vagy a csoportos tanácsadás mellett döntötök, mert igazi közös élményt tudtok szerezni egymással. Ami a jelenlegi helyzetben még inkább felértékelődött. Javaslom, hogy azt a tanácsadási formát válaszd, amelyik közelebb áll a személyiségedhez.

Bármelyik mellett döntesz, garantálom, hogy kihozzuk belőled a legjobbat. Egy igazán felejthetetlen és hasznos élménnyel fogsz gazdagodni, tudatosabb leszel a gardróbod kiépítésében, a vásárlások során, és ezáltal mababiztosabb leszel a mindennapokban. 

Szeretettel várlak téged is! Keress és egyeztetünk időpontot!

e-mail: eys.edit@gmail.com

Tel: +36703760508